Sidst I hørte fra os, var det med nyheden om, at 2019 blev året, hvor Rockbæk ville holde et sabbatår uden koncerter.
Bag scenen er der sket meget siden. Bestyrelsen har brugt tiden på målrettet arbejde med en optimeret og fornyet strategi og vision. En proces der i den grad har styrket Rockbæk, som gør, at vi mere end nogensinde er klar til at arrangere flere ekstraordinære koncerter i Holbæk.

Vi var faktisk SÅ klar med et arrangement på Filmtorvet lørdag, den 15. august 2020 og skulle lige til at trykke på startknappen til et arrangement, der kunne leve op til ambitionsniveauet og tidligere års arrangementer, ikke mindst vores succes med Kim Larsen i 2018.

Men så sendte COVID-19 desværre en choktilstand gennem koncert- og festivalbranchen og det stod klart for enhver, at Rockbæk i stedet måtte trykke på pauseknappen og indstille alt arbejde omkring et arrangement i 2020.
Under alle omstændigheder er bestyrelsen kommet langt med en ny strategi- og vision for Rockbæk, og vil færdiggøre strategiarbejdet når vi er kommet på den anden side af COVID-19. Vi retter nu også sigtet mod et arrangement i 2021 hvor vi har flere spændende artister som muligheder.

En kæmpe tak til alle for den store støtte og moralske opbakning vi har fået. En støtte som er uvurderlig for en frivillige forening som Rockbæk. Og især en stor tak til de virksomheder som meldte sig på holdet som partnere for arrangementet i august 2020, hvor til vi igen mødte stor opbakning.

Og en kæmpe tak til alle jer, som går i samme retning og støtter op om myndighedernes anvisninger, så vi i fællesskab og hurtigst muligt kan komme ud og opleve festivaler og koncerter igen – fordi det er det festivaler og koncerter kan, nemlig at fejre og skabe fællesskab og sammenhold.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:
Jørn Hedemand, formand for ROCKBÆK
Telefon: 40 213 212
Mail: jh@rockbaek.com

Rockbæk skaber værdifuldt samspil

Rockbæk er en 100% frivillig foreningen, som siden 2015 har trukket over 25.000 gæster til Holbæk fra nær og fjern med de største danske navne som D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Burhan G, L.O.C., CV Jørgensen og Kim Larsen & Kjukken. Koncerten i 2018 med Kim Larsen, kom der 10.000 gæster på Filmtorvet, som desværre blev Kim Larsens sidste koncert nogensinde.

Dette har betydet en stor fælles oplevelse for alle de 400 frivillige, mange nye venskaber og i alt 500.000 kr. til foreningskasserne siden 2015.

ROCKBÆK har samtidig medvirkede til vækst i byens erhvervs-og handels- og natteliv. Op til koncerterne oplevede Holbæks restauranter og caféer spisende gæster fra både nær og fjern.
Da koncerterne sluttede lidt før midnat eksploderede Holbæks natteliv, så byens beværtninger blev fyldt med glade gæster til den lyse morgen. Efterfølgende kunne mange fortælle om en fordobling i omsætningen sammenholdt med en almindelig lørdag. Der blev ligefrem sat rekordomsætninger flere steder. Endvidere har ROCKBÆK lagt større ordrer til det lokale erhvervsliv i forbindelse med koncerterne.