Rockbæk elsker Holbæk

Som var der tale om kærlig udveksling imellem 2 venskabsbyer, kan man i disse dage rundt om i Holbæk opleve en hilsen til Holbæks borgere fra Foreningen Rockbæk.

Rockbæk ville på denne tid på sæsonen normalt være i den opbyggende fase af koncert- planlægningen. Derfor havde vi – trods Corona tider – behov for at tænde lidt lys i vintermørket – ved at sende en hilsen til alle de mere end 25.000 gæster, som vi i årenes løb har haft forbi et Rockbæk arrangement og ligeså en hilsen til alle de mennesker, og trofaste støtter, som fortsat har en interesse i unikke og flotte koncerter i Holbæk.

Kirk Grafisk og On-Print har, sammen med Rockbæk, skabt et snapshot af de koncerter som har tiltrukket ikke bare kunstnere, men også gæster fra hele landet. Grafikken hænger nu i Holbæk Sportsby, på Holbæk Sygehus og på Holbæk Station og er et vidnesbyrd om, at der selv i disse kedelige tider er vilje til og håb om, at der igen kommer en dag med kultur i en skala som Holbæk fortjener. 

At netop de lokale virksomheder bakker op om et initiativ som dette, er samtidig et vidnesbyrd om de mange mennesker – frivillige som sponsorer – der får ting til at ske alene baseret på frivilligindsats og fællesskab, uden store kommunale tilskud.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

Rockbæk skaber værdifuldt samspil

Rockbæk er en 100% frivillig foreningen, som siden 2015 har trukket over 25.000 gæster til Holbæk fra nær og fjern med de største danske navne som D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Burhan G, L.O.C., CV Jørgensen og Kim Larsen & Kjukken. Koncerten i 2018 med Kim Larsen, kom der 10.000 gæster på Filmtorvet, som desværre blev Kim Larsens sidste koncert nogensinde.

Dette har betydet store fælles oplevelser for de 400 frivillige, mange nye venskaber og i alt 500.000 kr. til foreningskasserne siden 2015.

ROCKBÆK har samtidig medvirkede til vækst i byens erhvervs-og handels- og natteliv. Op til koncerterne oplevede Holbæks restauranter og caféer udsolgte huse med spisende gæster fra både nær og fjern.