Susanne Knudsen ny sekretariatsleder hos Foreningen Rockbæk

Som nyudnævnt sekretariatsleder i foreningen Rockbæk, skal Susanne Knudsen understøtte bestyrelsens arbejde, varetage kommunikationsstrategien og koordinere arbejdsindsatsen mellem de forskellige funktionsområder i foreningen. Ligeledes vil Susanne bidrage med planlægning og afvikling af koncerter.

Susanne Knudsen er vidt og bredt kendt som ildsjæl i Holbæk Kommune, med stor erfaring i afvikling af mange typer arrangementer – blandt andet Svinninge Revyen, Knæk Cancer, SKVULP og Rockbæks seneste 2 koncerter. Susanne modtog Holbæk Kommunes aktivitetspris i 2013 og Svinninge Idrætsunions Lederpris i 2019.

Susanne Knudsen har en diplomuddannelse i ledelse og har arbejdet med administration og personale- og projektledelse i mange forskellige sammenhænge.

”Jeg er frivillig i foreningen Rockbæk, fordi jeg mener Holbæk har brug for events, der alene bygger på frivilligindsatser og fællesskab. Det bliver en stor og spændende opgave at være med til at løfte Rockbæk til det næste niveau. Jeg glæder mig til at tage fat på de meget alsidige arbejdsopgaver” – siger Susanne Knudsen.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Vi er utrolige glade for at Susanne har sagt ja til at være med på Rockbæk holdet som sekretariatsleder. Hun er en ukuelig ildsjæl, som bliver en vigtig brik i implementeringen af vores nye strategi. Vi kender Susanne fra SKVULP og fra Rockbæks to koncerter i 2018. Vi ved derfor, hvilken kapacitet Susanne er.

Rockbæk har over årene heldigvis vokset sig større og større. Rockbæk er vokset hurtigt ud af til og vi ønsker nu at Rockbæk som en forening med frivillige medlemmer også vokser indad til og derfor har vi brug for stærke frivillige som Susanne. Vi arbejder på at geare Rockbæk organisationen til de mange nye udfordringer, der kommer i fremtidens Rockbæk og her kommer Susanne til at spille en vigtig rolle. Vi i bestyrelsen glæder os til samarbejdet med Susanne”.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

Rockbæk skaber værdifuldt samspil

Rockbæk er en 100% frivillig forening, som siden 2015 har trukket over 25.000 gæster til Holbæk fra nær og fjern med de største danske navne som D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Burhan G, L.O.C., CV Jørgensen og Kim Larsen & Kjukken. Til koncerten i 2018 med Kim Larsen, kom der 10.000 gæster på Filmtorvet, som desværre blev Kim Larsens sidste koncert nogensinde.

Dette har betydet store fælles oplevelser for de 400 frivillige, mange nye venskaber og i alt 500.000 kr. til foreningskasserne siden 2015.

ROCKBÆK har samtidig medvirket til vækst i byens erhvervs-, handels- og natteliv. Op til koncerterne oplevede Holbæks restauranter og caféer udsolgte huse med spisende gæster fra både nær og fjern.