Christian Grydholt Jørgensen ny næstformand for Rockbæk

Christian Grydholt Jørgensen er ny næstformand for Rockbæk efter at Kenneth Kaster-Nybjerg har trukket sig fra posten af tidsmæssige årsager. Kenneth Kaster-Nybjerg, som er en af drivkræfterne bag Rockbæk siden begyndelsen, forsætter dog sit arbejde i bestyrelsen som menigt medlem.

Den nye næstformand blev valgt ind i bestyrelsen i 2019 og har været en stor del af det nye arbejde med fremtidens Rockbæk. Før Christian blev valgt ind i bestyrelsen har han deltaget som frivillig i forbindelse med Rockbæks arrangementer og Christian er en ildsjæl med ægte Rockbæk-DNA. Udover positionen som næstformand i foreningen er Christian ligeledes ansvarlig for økonomien i Rockbæk. Til daglig erholder Christian sig som økonomichef i en virksomhed i Ballerup.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Det er med forståelse at Kenneth Kaster-Nybjerg melder ud at han ønsker at trække sig som næstformand for Foreningen Rockbæk. Kenneth har gjort en stor indsats for Rockbæk og derfor er det med glæde at Kenneth forsat gerne vil forsætte bestyrelsesarbejdet med sin store viden og erfaring. Vi har siden 2018 været på udkig efter ressourcepersoner til bestyrelsen, som kan styrke Rockbæk og det arbejde vil forsætte i fremtiden. Derfor er vi glade for at Christian har takket ja til posten som næstformand. Christian har vist med sit arbejde i bestyrelsen at han er en kæmpe kapacitet og er en styrkelse af Rockbæk”.

Ny næstformand Christian Grydholt Jørgensen udtaler: ”Jeg glæder mig til at medvirke til at sætte Holbæk på landkortet via afholdelse af kommende koncertarrangementer med Forening Rockbæk. I mine øjne er Rockbæk noget ganske særligt og vi kan byde på noget hidtil uset i det lokale kulturmiljø, hvis vi arbejder hårdt – og det gør vi”.

Rockbæk 2022

Rockbæk har været first-mover i Holbæk med nogle større udendørs arrangementer gennem mange år. Foreningen var first-mover i Østre Anlæg tilbage i 2015 og first-mover på Filmtovet i 2016. Kultur avler kultur og vi har med glæde siden set andre udbydere bliver inspireret af Rockbæk såsom Skvulp og Sidesporets musikarrangementer på Filmtorvet.

Rockbæks ambition er at tage endnu et skridt højere op ad rangstigen og blive en lokal first-mover på Holbæk Fælled, som ikke er benyttet siden den store begivenhed tilbage i 2009, hvor DGI afholdte sit store landsstævne med ca. 55.000 mennesker til bl.a. afslutningsarrangementet. Rockbæk har sideløbende med koncerterne i Østre Anlæg /Filmtorvet arbejdet på forundersøgelser af Holbæk Fælled. Alt det arbejde er omsider samlet i et bruttomateriale og vi er klar til næste skridt: At sætte Holbæk på det nationale landkort med fremtidige koncerter på Holbæk Fælled. Vi håber at vi via vores arrangementer på Holbæk Fælled også kan inspirere andre indenfor idræt og kultur – måske til netop at anspore vejen for andre udbydere mhp. afholdelse af tilsvarende store begivenheder på Holbæk Fælled.

Rockbæk arbejder på et konkret arrangement i august 2022, hvor vi kigger på flere muligheder. Vi vil træffe den endelige beslutning indenfor den nærmeste fremtid.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

Nyt medlem i bestyrelsen, Christian Grydholt Jørgensen

Rockbæk skaber værdifuldt samspil

Rockbæk er en 100% frivillig forening, som siden 2015 har trukket over 25.000 gæster til Holbæk fra nær og fjern med de største danske navne som D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Burhan G, L.O.C., CV Jørgensen og Kim Larsen & Kjukken. Til koncerten i 2018 med Kim Larsen, kom der 10.000 gæster på Filmtorvet, som desværre blev Kim Larsens sidste koncert nogensinde.

Dette har betydet store fælles oplevelser for de 400 frivillige, mange nye venskaber og i alt 500.000 kr. til foreningskasserne siden 2015.

ROCKBÆK har samtidig medvirket til vækst i byens erhvervs-, handels- og natteliv. Op til koncerterne oplevede Holbæks restauranter og caféer udsolgte huse med spisende gæster fra både nær og fjern.