50.000 kr. i Donation fra Rockbæk til Medusa- Et liv uden vold.

50.000 kr. i Donation fra Rockbæk til Medusa- Et liv uden vold.

Publikumssuccesen ved dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay Lørdag, den 19. august 2023 giver Rockbæk muligheden for samlet at donere 350.000,- kr. til velgørenhed.
En af modtagerne af 50.000,- kr. i donation er foreningen Medusa.

”Det var med stor glæde og taknemmelighed, at vi i Foreningen Medusa – Et liv uden vold, fik oplyst, at Rockbæk havde besluttet at donere et beløb til Foreningen Medusa. Det gør en helt afgørende forskel i vores arbejde med at hjælpe kvinder udsat for vold i nære relationer” siger Susanne Lodberg som er daglig leder og koordinator i Foreningen Medusa og hun fortsætter, ”Donationen fra Rockbæk er medvirkende til, at Medusa hver eneste hverdag kan tilbyde kvinder udsat for vold i nære relationer ambulante, anonyme rådgivningssamtaler med to kvalificerede og kompetente frivillige rådgivere. Som noget helt unikt er der ingen ventetid på at få en samtale og der er heller ikke begrænsninger på antal af rådgivningssamtaler, og kvinderne kan få en tid formiddag, eftermiddag eller aften”

Formand Jørn Hedemand udtaler ”vi er meget stolte over at vi lokalt kan være med til at gøre en forskel for kvinder i Holbæk og omegn med vores donation til Medusa” og forsætter ”En del er donationen, men en anden del er at vi kan være med til at dele fortællingen om, at kvinder i Holbæk har et sted at gå hen for hjælp, hvis de bliver udsat for vold og chikane. Derfor er det en dobbelt glæde at vi både kan hjælpe direkte med donationen, og samtidigt kan fortælle historien om, at der i Holbæk er hjælp og rådgivning for kvinder”.

På billedet fra venstre.

Jørn Hedemand formand Rockbæk, Gitte Olin Larsen leder Kvindekrise centret Medusa, Christian Grydholt næstformand Rockbæk, Susanne Lodberg Daglig leder Foreningen Medusa og Kenneth Kaster Nybjerg bestyrelsesmedlem Rockbæk.

 

 

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk Leads, Rockbæk Doesn’t follow💪🏻

Vi ses i 2025🤩
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram