OM ROCKBÆK

ROCKBÆK er en frivillig foreningen som har til formål at være dynamo for musikkoncertafholdelser og kulturelle arrangementer i Holbæk Kommune.

OM ROCKBÆK

Rockbæk er en nonprofit forening som har til formål at være dynamo for helt ekstraordinære koncertoplevelser i Holbæk, hvor overskuddet fra koncerterne har til formål at støtte individuelle nye talenters muligheder og udvikling indenfor kultur og rytmisk musik samt at støtte lokale & nationale humanitære og alment velgørende initiativer. Selvom foreningen har det mundrette og rockede navn ROCKBÆK, vil foreningen være kendetegnet ved en lyst til musikalsk mangfoldighed. ROCKBÆK vil favne mange musikgenrer – og hele tiden overraske med arrangementer med et højt ambitionsniveau. ROCKBÆK vil med vanlig ROCKBÆK-stil arrangere kulturelle oplevelser i høj kvalitet og et glimt i øjet.

ROCKBÆKS VISION

Er at være førende for musikalske koncertafholdelser og kulturelle arrangementer, som vil skabe værdifuldt samspil for kulturen og foreningslivet samt erhvervs- og forretningslivet.

VÆRDIFULDT SAMSPIL

Siden 2015 har ROCKBÆK samlet 25.500 gæster og involveret over 300 frivillige samt en lang række foreninger i hele Holbæk Kommune. Dette har betydet en stor fælles oplevelse for alle de frivillige, nye venskaber og i alt 500.000 kr. til foreningskasserne. Midler som er blevet brugt til fx talentarbejde og udlandsture. ROCKBÆK har samtidig medvirkede til vækst i byens erhvervs-og handels-/natteliv. Op til koncerterne oplevede Holbæks restauranter og caféer spisende gæster fra både nær og fjern. Og da koncerterne sluttede lidt før midnat eksploderede Holbæks natteliv, så byens beværtninger blev fyldt med gæster til den lyse morgen. Efterfølgende kunne mange fortælle om en fordobling i omsætningen sammenholdt med en almindelig lørdag; og der blev ligefrem sat rekordomsætninger flere steder. Endvidere har ROCKBÆK lagt større ordrer til det lokale erhvervsliv i forbindelse med koncerten. Med andre ord har koncerterne generede  – udover omsætningen på 13,4 mio. kr. indenfor det indhegnede område på Filmtorvet og Østre Anlæg– omkring 16,5 mio. kr. til Holbæks handels- og erhvervsliv.

Rockbækkerne

Jørn Hedemand
Artister & Management
Kenneth Nybjerg
Markedsføring & Legekammerat
Heidi Larsen
Presse & Kommunikation heidi@rockbaek.com
 
Christian Grydholt Jørgensen
Martin Kofoed
Sikkerhed
Jan Rud
Logistik & infrastruktur
Jonas Petersen
Forplejning

 

Carsten Mortensen
Talentudvikling
Carsten Parsow
Frivilligkoordinator
Bjarke Hedberg
Produktionschef
Stephanie Parsow
Backstage

 

Birgitte Kirk
Medie & Layout
Andreas Vejlebo
Produktionskoordinator scene, lyd og lys
Cille Birch Poulsen
Sekretariatet
cille@rockbaek.com

Hans Christian Askou

Sekretariatet

Karoline Næsted

Sekretariatet

Susanne Knudsen

Sekretariatet
Nicklas Engelberth

Sekretariatet

Hanne Funch

Sekretariatet

Bestyrelsen – Byrådet i Rockbæk

Jørn Hedemand

Formand – Overborgmester

Kenneth Nybjerg

Næstformand – 1. Viceorverborgmester

Heidi Larsen

Bestyrelsesmedlem – Borgmester

Christian Grydholt Jørgensen

Bestyrelsesmedlem – Borgmester

Jan Rud

Bestyrelsesmedlem – Borgmester

Carsten Parsow

Bestyrelsesmedlem – Borgmester

Bjarke Hedberg

Suppleant – Viceborgmester