Eee Gee og Karl William bliver Speciel Guests i Rockbæk Arena

Eee Gee og Karl William bliver Speciel Guests i Rockbæk Arena

Til dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. august 2023 bliver Eee Gee og Karl William speciel Guests.

Det er os en stor glæde at byde Eee Gee og Karl William velkommen på Rockbæk Arena som Speciel Guests. Vi har været grundige i arbejdet med at finde det helt rette navn, som altså nu bliver til to navne, som skal optræde før de to største navne på den danske popscene, udtaler formand for Rockbæk Jørn Hedemand.

Billetsalget går forrygende, hvor Rockbæk allerede nu har rundet de 10.000 solgte billetter.
Derfor besluttede vi at kræse lidt ekstra for vores publikum og give dem hele to navne som Speciel Guests.
Koncerten på Rockbæk Arena bliver den eneste dobbeltkoncert i Danmark med Thomas Helmig + Nik & Jay i 2023.

Tæt på Udsolgt og gæster fra hele landet

Vi oplever stor interesse for arrangementet og sælger billetter i hele landet, vi ved allerede nu at koncerten vil blive udsolgt og det er kun spørgsmål om tid, så hvis folk gerne vil sikre sig billetter til et af årets bedste koncertoplevelse, skal man se at komme til tasterne hos Ticketmaster hvor billetterne bliver solgt.

Om Eee Gee:

Eee Gee er tilbage med nye toner, der efterfølger hendes anmelderroste debutalbum Winning fra sidste år. Hun har netop udgivet den dansable single “Perfect 10”, hvor hun har teamet op med den australske funk-mester Harvey Sutherland.

Sammen har de skabt en lyd, der både emmer af eee gees sikre vokal og modne melodier samt Harvey Sutherlands funkede tilgang til produktionen. Resultatet er blevet en uptempo feel-good popsang om et forhold, der er lige ved og næsten perfekt.

Sangerinden havde et ekstremt tempofyldt 2022 med udgivelsen af debutalbummet, der høstede nomineringer til Årets håb ved Steppeulven og Årets talent ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer. Og hun startede 2023 på ekstatisk vis med et udsolgt show i Store VEGA.

Et lille år senere er hun tilbage på selvsamme scene, hvor hun blandt andet imponerede Soundvenues anmelder, som gav koncert fem ud af seks stjerner og følgende beskrivelse med på vejen:

“Hun lød som en drøm, næsten bogstaveligt talt. Stemmen havde inderlig styrke, men også fløjlslet Billie Eilish-vibrato. Den var på samme tid meget virkelig og alligevel diset – dekadent, drømmende. Og ekstremt sikker.”

Debutalbummet, Winning, blev også druknet i positive vendinger og ren stjerneregn fra anmelderne. Med hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person” spillede albummet sig ind på flere lister over årets bedste album i 2022.

Om Karl William:

Århusianske Karl William blev i 2015 tildelt P3 talentprisen ’ for sin stærke debut’, og året efter vandt han så selve hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen og har siden da haft imponerende succes på dansk radio med en lang række udgivelser, se herunder.

Karl William er i øjeblikket i fuld gang med at skrive og indspille ny musik til sin kommende udgivelse.

Den højeste placering på den danske airplaychart 2x #1 med singlerne; ’Forfra’ og ’Samme Vej’ (Duet med Burhan G, der i 10 uger lå som #1 på dansk radio).

De tre singler ’Under Solen’, ’Selvom Du’ og ’Blind igen’ opnåede alle den næsthøjeste placering på airplaycharten #2, og sangen ’ Om Igen’ fra 2017 nåede en tredjeplads på airplaycharten. I 2017 var Karl William som 22-årig den yngste deltager nogensinde i Toppen af Poppen sammen med blandt andre Michael Falch, Caroline Henderson og Søren Huus.

Karl William har haft ikke mindre end 4 x P3’s Uundgåelige: 2016 ’Alt Er Fint’, 2017 ’Forstenet’, 2017 ’Om Igen’ og senest i 2022 med ’Tæt På’ (feat. Kidd)

Albummet ’Ren’ udkom i januar 2022 til ros fra både fans og anmeldere. Soundvenue gav 4 stjerner og skrev ”Karl William laver en 180-graders vending og filosoferer over tiden på det hiphoppede album ’Ren’.

Gaffa kvitterede ligeledes med en 4-stjernet anmeldelse og beskrev albummet som ”et skarpt højresving væk fra popmotorvejens midterspor”.

Politiken sendte 4 hjerter afsted og mente at ”Karl William er vendt tilbage til den r&b, hvor det hele begyndte”.

Programmet for lørdag, den 19. august 2023

Kl. 16:00           Portene til Rockbæk Arena Åbnes

Kl. 18:00           eee gee

Kl. 19:00           Karl William

Kl. 20:15           Nik & Jay

Kl. 22:30           Thomas Helmig

Rockbæk anbefaler vores gæster ankommer til Rockbæk Arena i god tid, vi bliver mange som skal ind og derfor kan dette ikke undgås at vi får kø ved indgangen.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk var magisk lørdag, den 19. August 2023💫

Et magisk fællesskab med stjernedrys fra vores artister, eventyrligt publikum, funklende glade frivillige og tryllestøv fra vores fortræffelige partnere hos erhvervslivet som bakker op om Rockbæks vision⭐️

En stor tak til #safetysolutionsdenmark #vwholbæk #stavnskærelektrik #onprint #gsv #mtab #svsværktøj #jqt #militaryequipmentdenmark #kaisersportogortopædi #boxenholbæk #holbækcaravancenter #kopogkandeholbæk #faurbohusbrøchner #kirkgrafisk #go2fitnessholbæk #ludviggrafisk #vitrofestudlejning #sparekassenkronjylland #poulchristensen #trdækserviceholbæk #schoellerplast #frugtbodeniholbæk #merkurnord 

Uden jer - intet Rockbæk
Og BUM - så kom det. 

288.700 kr. til Foreninger i Holbæk Kommune fra Rockbæk🤩

Penge som nu kan bruges i foreningslivet til børne- og ungdomsarbejde - penge som er med til at gøre en forskel i lokalsamfundet🙏🏻

Rockbæk hylder frivilligheden og takker foreningerne for deres indsats og hjælp til, at vi skaber noget stort sammen i Holbæk👍💪🏻

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram