Eee Gee og Karl William bliver Speciel Guests i Rockbæk Arena

Eee Gee og Karl William bliver Speciel Guests i Rockbæk Arena

Til dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. august 2023 bliver Eee Gee og Karl William speciel Guests.

Det er os en stor glæde at byde Eee Gee og Karl William velkommen på Rockbæk Arena som Speciel Guests. Vi har været grundige i arbejdet med at finde det helt rette navn, som altså nu bliver til to navne, som skal optræde før de to største navne på den danske popscene, udtaler formand for Rockbæk Jørn Hedemand.

Billetsalget går forrygende, hvor Rockbæk allerede nu har rundet de 10.000 solgte billetter.
Derfor besluttede vi at kræse lidt ekstra for vores publikum og give dem hele to navne som Speciel Guests.
Koncerten på Rockbæk Arena bliver den eneste dobbeltkoncert i Danmark med Thomas Helmig + Nik & Jay i 2023.

Tæt på Udsolgt og gæster fra hele landet

Vi oplever stor interesse for arrangementet og sælger billetter i hele landet, vi ved allerede nu at koncerten vil blive udsolgt og det er kun spørgsmål om tid, så hvis folk gerne vil sikre sig billetter til et af årets bedste koncertoplevelse, skal man se at komme til tasterne hos Ticketmaster hvor billetterne bliver solgt.

Om Eee Gee:

Eee Gee er tilbage med nye toner, der efterfølger hendes anmelderroste debutalbum Winning fra sidste år. Hun har netop udgivet den dansable single “Perfect 10”, hvor hun har teamet op med den australske funk-mester Harvey Sutherland.

Sammen har de skabt en lyd, der både emmer af eee gees sikre vokal og modne melodier samt Harvey Sutherlands funkede tilgang til produktionen. Resultatet er blevet en uptempo feel-good popsang om et forhold, der er lige ved og næsten perfekt.

Sangerinden havde et ekstremt tempofyldt 2022 med udgivelsen af debutalbummet, der høstede nomineringer til Årets håb ved Steppeulven og Årets talent ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer. Og hun startede 2023 på ekstatisk vis med et udsolgt show i Store VEGA.

Et lille år senere er hun tilbage på selvsamme scene, hvor hun blandt andet imponerede Soundvenues anmelder, som gav koncert fem ud af seks stjerner og følgende beskrivelse med på vejen:

“Hun lød som en drøm, næsten bogstaveligt talt. Stemmen havde inderlig styrke, men også fløjlslet Billie Eilish-vibrato. Den var på samme tid meget virkelig og alligevel diset – dekadent, drømmende. Og ekstremt sikker.”

Debutalbummet, Winning, blev også druknet i positive vendinger og ren stjerneregn fra anmelderne. Med hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person” spillede albummet sig ind på flere lister over årets bedste album i 2022.

Om Karl William:

Århusianske Karl William blev i 2015 tildelt P3 talentprisen ’ for sin stærke debut’, og året efter vandt han så selve hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen og har siden da haft imponerende succes på dansk radio med en lang række udgivelser, se herunder.

Karl William er i øjeblikket i fuld gang med at skrive og indspille ny musik til sin kommende udgivelse.

Den højeste placering på den danske airplaychart 2x #1 med singlerne; ’Forfra’ og ’Samme Vej’ (Duet med Burhan G, der i 10 uger lå som #1 på dansk radio).

De tre singler ’Under Solen’, ’Selvom Du’ og ’Blind igen’ opnåede alle den næsthøjeste placering på airplaycharten #2, og sangen ’ Om Igen’ fra 2017 nåede en tredjeplads på airplaycharten. I 2017 var Karl William som 22-årig den yngste deltager nogensinde i Toppen af Poppen sammen med blandt andre Michael Falch, Caroline Henderson og Søren Huus.

Karl William har haft ikke mindre end 4 x P3’s Uundgåelige: 2016 ’Alt Er Fint’, 2017 ’Forstenet’, 2017 ’Om Igen’ og senest i 2022 med ’Tæt På’ (feat. Kidd)

Albummet ’Ren’ udkom i januar 2022 til ros fra både fans og anmeldere. Soundvenue gav 4 stjerner og skrev ”Karl William laver en 180-graders vending og filosoferer over tiden på det hiphoppede album ’Ren’.

Gaffa kvitterede ligeledes med en 4-stjernet anmeldelse og beskrev albummet som ”et skarpt højresving væk fra popmotorvejens midterspor”.

Politiken sendte 4 hjerter afsted og mente at ”Karl William er vendt tilbage til den r&b, hvor det hele begyndte”.

Programmet for lørdag, den 19. august 2023

Kl. 16:00           Portene til Rockbæk Arena Åbnes

Kl. 18:00           eee gee

Kl. 19:00           Karl William

Kl. 20:15           Nik & Jay

Kl. 22:30           Thomas Helmig

Rockbæk anbefaler vores gæster ankommer til Rockbæk Arena i god tid, vi bliver mange som skal ind og derfor kan dette ikke undgås at vi får kø ved indgangen.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.
[wpforms id="22" title="false"]

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram