ICEKIID, Sandra Hussein + MGP All Stars gratiskoncert for børn og unge i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024

ICEKIID, Sandra Hussein + MGP All Stars gratiskoncert for børn og unge i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024

Lørdag, den 24. august 2024 er datoen, hvor de smukke omgivelser i Grønneparken bliver omdannet til en gratiskoncert for børn og unge.

Det glæder os at det er lykkedes at tiltrække ICEKIID, Sandra Hussein + MGP All Stars til et koncertarrangement i Grønneparken. Til arrangementet er det ambitionen med yderligere underholdning for børn og unge, som vil supportere hovednavnene.

Der er tale om et arrangement hvor Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken, UngHolbæk og Rockbæk vil invitere alle børn, unge, forældre og beboere i Holbæk og omegn til en gratiskoncert og vil fremvise Grønneparken på smukkeste vis. Til arrangementet vil der ikke blive udskænket alkohol, som skal være et vidnesbyrd om, at man sagtens kan feste og have det sjovt til live musik, uden udskænkning af alkohol.

Et eventuelt overskud fra koncerten vil gå til at understøtte frivilliginitiativer i Grønneparken.

Udover Rockbæks Donation bidrager Natteravnene, UngHolbæk/SSP, Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken og Lejerbo med et økonomisk bidrag. Derudover er arrangementet støttet af lokale virksomheder med sponsorater fra Sparekassen Kronjylland, JQT Totalbyg, Stavnskær Elektrik, OnPrint og Kirk Grafisk.

Ayan Ahmed, Afdelingsbestyrelsen Grønneparken:

Grønneparken er et mangfoldigt boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster i Arenaen på Fælleden.

Både ansatte og beboere var skeptiske, men det endte med at blive en meget positiv oplevelse for både ansatte, beboere og udefrakommende.

Flere beboere viste gæster udefra vej til koncerten via Grønneparken, og det gav anledning til flere gode snakke og positive tilkendegivelser omkring boligområdet.

Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken i sommeren 2024. Det er en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkommen til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken.

Ann-Katrine Holm, Leder af SSP-Holbæk og Gadeteam:

Vi understøtter dette vigtige initiativ fra hele UngHolbæk, men særligt fra SSP da Grønneparkens børn og unge fortjener, at der bliver fortalt gode historier om deres boligområde.

Ind i mellem når vi omtaler et udsat boligområde, glemmer vi, at det er menneskers hjem. Vi glemmer, at der bor børn og unge, der bliver fanget i en fortælling om deres hjem, som de ikke selv er herre over.

Med denne koncert fortæller vi en historie om et stærkt lokalområde, fællesskab og frivillighed.

SSP bifalder specielt at koncerten er alkoholfri, på den måde forstået at der ikke sælges eller serveres alkohol i boderne. Holbæk Kommune er fra efteråret 2024 blevet programkommune i ”Fælles om ungelivet”, der netop handler om at skabe stærke lokale initiativer til alkoholfrie ungefællesskaber.

Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk:

Rockbæk er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken.

Om artisterne

ICEKIID

ICEKIID er en af Danmarks mest dynamiske og karismatiske afro-beat-sensationer, ICEKIID, er klar til at tage på en tur rundt i det danske sommerlandskab og i Grønneparken i 2024. ICEKIID har cementeret sin position som en af Danmarks mest lovende artister og afro-beat sangere med en lang stime af hits og en overvældende scenetilstedeværelse.

ICEKIIDs unikke talent og hans samling af gennemførte hits, som 'ErDuDumEllaHvad', 'Gulddans', 'Jumeirah', 'Blondiner & Brunetter' samt mange flere, garanterer et højspændt og energifyldt show hver eneste gang. Med FCK-hyldestsangen ’Gulddans’ fra 2016 fik ICEKIID brudt igennem på musikscenen og i 2021 skrev han dansk musikhistorie ved at sikre sig en plads til 'ErruDumEllaHvad' i det populære videospil FIFA.

Sommeren 2023 har været et vidnesbyrd om det ekstraordinære talent, som ICEKIID besidder. Han har taget festivalscenerne med storm med sin unikke evne til at levere friske og engagerende tekster, innovative beats og hans uovertrufne energi på scenen har konsekvent tiltrukket publikum i imponerende mængder.

Mens han forbereder sig på sin kommende sommerturné, kan fans se frem til at opleve et endnu mere energisk og medrivende show fra den unge hitmager, der fortsætter med at redefinere dansk hiphop. Det bliver et brag af en fest, når ICEKIID rykker ud med én mission; at få Grønneparken til at danse.

Sandra Hussein

Attituden er ikke til at tage fejl af hos Sandra Hussein, der i sin musik beder fyrene om at pakke deres guld sammen!

Sandra er opvokset i Storkøbenhavn, og har “polsk blod der løber rundt i hendes årer”, og så “er hun palæstinenser helt ind til knoglen”, som hun synger på sin single “Cute but Psycho”.

Sandra har arbejdet med nogle af Danmarks største producere, og blev allerede efter få udgivelser modtaget med enormt god feedback fra fans og anmeldere, der har savnet en kvindelig kunstner med modet til at slå igennem på den danske urbanscene.

Sandra har ramt +3.500.000 streams alene med singlen DonDon på Spotify, hvor hun for alvor fik sit navn slået fast i dansk musik. Det står klart, at Sandra har bevist, at det er okay at skrue op for attituden – og at man som kvinde ikke skal være bange for at claime sin plads på den danske urbanscene.

MGP All Star 

Gratiskoncerten for Børn og Unge vil starte op med tidligere deltagere fra DR MGP, det bliver en alletiders familiefest som samler familier, venner og børn på kryds og tværs til en dag med musik og sang på børnenes præmisser. Artisterne til MGP All Star i Grønneparken vil blive offentliggjort senere.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
ICEKIID, Sandra Hussein + MGP All Stars gratiskoncert for børn og unge i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024🤩

Fællesskab i Grønneparken, UngHolbæk og Rockbæk inviterer alle i Holbæk og omegn til et gratis koncert arrangement i Grønneparken🥳

Det bliver en alletiders familiefest, som samler familier, venner, børn og unge på kryds og tværs til en dag med musik og sang på børnenes og de unges præmisser🎯🎈

Til gratiskoncerten bliver der ikke udskænket og solgt alkohol fra boderne, men der bliver masser af muligheder for køb af mad og drikkelse, hvor eventuelt overskud fra salget vil gå til at understøtte frivilliginitiativer i Grønneparken🙏❤️

Et stort tak skal lyde til de lokale virksomheder Sparekassen Kronjylland, Stavnskær Elektrik, JQT Totalbyg, OnPrint og Kirk Grafisk, som støtter op om arrangementet og Fællesskabet i Grønneparken👍💪

Sæt X i kalenderen til lørdag, den 24. august 2024 og vi glæder til et fantastisk arrangement i de smukke omgivelser i Grønneparken.

Læs mere om arrangementet her👇👇

https://www.rockbaek.com/aktuelt/ice-kid-sandra-hussein-mgp-all-star-show-gratiskoncert-for-boern-og-unge-i-groenneparken-loerdag-den-24-august-2024/
Rockbæk Leads, Rockbæk Doesn’t follow💪🏻

Vi ses i 2025🤩
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram