Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 13. oktober 2021

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 13. oktober 2021

Christian Grydholt Jørgensen ny næstformand for Rockbæk

Christian Grydholt Jørgensen er ny næstformand for Rockbæk efter at Kenneth Kaster-Nybjerg har trukket sig fra posten af tidsmæssige årsager. Kenneth Kaster-Nybjerg, som er en af drivkræfterne bag Rockbæk siden begyndelsen, forsætter dog sit arbejde i bestyrelsen som menigt medlem.

Den nye næstformand blev valgt ind i bestyrelsen i 2019 og har været en stor del af det nye arbejde med fremtidens Rockbæk. Før Christian blev valgt ind i bestyrelsen har han deltaget som frivillig i forbindelse med Rockbæks arrangementer og Christian er en ildsjæl med ægte Rockbæk-DNA. Udover positionen som næstformand i foreningen er Christian ligeledes ansvarlig for økonomien i Rockbæk. Til daglig erholder Christian sig som økonomichef i en virksomhed i Ballerup.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Det er med forståelse at Kenneth Kaster-Nybjerg melder ud at han ønsker at trække sig som næstformand for Foreningen Rockbæk. Kenneth har gjort en stor indsats for Rockbæk og derfor er det med glæde at Kenneth forsat gerne vil forsætte bestyrelsesarbejdet med sin store viden og erfaring. Vi har siden 2018 været på udkig efter ressourcepersoner til bestyrelsen, som kan styrke Rockbæk og det arbejde vil forsætte i fremtiden. Derfor er vi glade for at Christian har takket ja til posten som næstformand. Christian har vist med sit arbejde i bestyrelsen at han er en kæmpe kapacitet og er en styrkelse af Rockbæk”.

Ny næstformand Christian Grydholt Jørgensen udtaler: ”Jeg glæder mig til at medvirke til at sætte Holbæk på landkortet via afholdelse af kommende koncertarrangementer med Forening Rockbæk. I mine øjne er Rockbæk noget ganske særligt og vi kan byde på noget hidtil uset i det lokale kulturmiljø, hvis vi arbejder hårdt – og det gør vi”.

Rockbæk 2022

Rockbæk har været first-mover i Holbæk med nogle større udendørs arrangementer gennem mange år. Foreningen var first-mover i Østre Anlæg tilbage i 2015 og first-mover på Filmtovet i 2016. Kultur avler kultur og vi har med glæde siden set andre udbydere bliver inspireret af Rockbæk såsom Skvulp og Sidesporets musikarrangementer på Filmtorvet.

Rockbæks ambition er at tage endnu et skridt højere op ad rangstigen og blive en lokal first-mover på Holbæk Fælled, som ikke er benyttet siden den store begivenhed tilbage i 2009, hvor DGI afholdte sit store landsstævne med ca. 55.000 mennesker til bl.a. afslutningsarrangementet. Rockbæk har sideløbende med koncerterne i Østre Anlæg /Filmtorvet arbejdet på forundersøgelser af Holbæk Fælled. Alt det arbejde er omsider samlet i et bruttomateriale og vi er klar til næste skridt: At sætte Holbæk på det nationale landkort med fremtidige koncerter på Holbæk Fælled. Vi håber at vi via vores arrangementer på Holbæk Fælled også kan inspirere andre indenfor idræt og kultur – måske til netop at anspore vejen for andre udbydere mhp. afholdelse af tilsvarende store begivenheder på Holbæk Fælled.

Rockbæk arbejder på et konkret arrangement i august 2022, hvor vi kigger på flere muligheder. Vi vil træffe den endelige beslutning indenfor den nærmeste fremtid.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk kan tilbyde nedenstående fra vores FoodCourt. Lækre retter med noget for enhver smag. Vi glæder os til at se jer i morgen. 🎶😊
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram