Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 13. oktober 2021

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 13. oktober 2021

Christian Grydholt Jørgensen ny næstformand for Rockbæk

Christian Grydholt Jørgensen er ny næstformand for Rockbæk efter at Kenneth Kaster-Nybjerg har trukket sig fra posten af tidsmæssige årsager. Kenneth Kaster-Nybjerg, som er en af drivkræfterne bag Rockbæk siden begyndelsen, forsætter dog sit arbejde i bestyrelsen som menigt medlem.

Den nye næstformand blev valgt ind i bestyrelsen i 2019 og har været en stor del af det nye arbejde med fremtidens Rockbæk. Før Christian blev valgt ind i bestyrelsen har han deltaget som frivillig i forbindelse med Rockbæks arrangementer og Christian er en ildsjæl med ægte Rockbæk-DNA. Udover positionen som næstformand i foreningen er Christian ligeledes ansvarlig for økonomien i Rockbæk. Til daglig erholder Christian sig som økonomichef i en virksomhed i Ballerup.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Det er med forståelse at Kenneth Kaster-Nybjerg melder ud at han ønsker at trække sig som næstformand for Foreningen Rockbæk. Kenneth har gjort en stor indsats for Rockbæk og derfor er det med glæde at Kenneth forsat gerne vil forsætte bestyrelsesarbejdet med sin store viden og erfaring. Vi har siden 2018 været på udkig efter ressourcepersoner til bestyrelsen, som kan styrke Rockbæk og det arbejde vil forsætte i fremtiden. Derfor er vi glade for at Christian har takket ja til posten som næstformand. Christian har vist med sit arbejde i bestyrelsen at han er en kæmpe kapacitet og er en styrkelse af Rockbæk”.

Ny næstformand Christian Grydholt Jørgensen udtaler: ”Jeg glæder mig til at medvirke til at sætte Holbæk på landkortet via afholdelse af kommende koncertarrangementer med Forening Rockbæk. I mine øjne er Rockbæk noget ganske særligt og vi kan byde på noget hidtil uset i det lokale kulturmiljø, hvis vi arbejder hårdt – og det gør vi”.

Rockbæk 2022

Rockbæk har været first-mover i Holbæk med nogle større udendørs arrangementer gennem mange år. Foreningen var first-mover i Østre Anlæg tilbage i 2015 og first-mover på Filmtovet i 2016. Kultur avler kultur og vi har med glæde siden set andre udbydere bliver inspireret af Rockbæk såsom Skvulp og Sidesporets musikarrangementer på Filmtorvet.

Rockbæks ambition er at tage endnu et skridt højere op ad rangstigen og blive en lokal first-mover på Holbæk Fælled, som ikke er benyttet siden den store begivenhed tilbage i 2009, hvor DGI afholdte sit store landsstævne med ca. 55.000 mennesker til bl.a. afslutningsarrangementet. Rockbæk har sideløbende med koncerterne i Østre Anlæg /Filmtorvet arbejdet på forundersøgelser af Holbæk Fælled. Alt det arbejde er omsider samlet i et bruttomateriale og vi er klar til næste skridt: At sætte Holbæk på det nationale landkort med fremtidige koncerter på Holbæk Fælled. Vi håber at vi via vores arrangementer på Holbæk Fælled også kan inspirere andre indenfor idræt og kultur – måske til netop at anspore vejen for andre udbydere mhp. afholdelse af tilsvarende store begivenheder på Holbæk Fælled.

Rockbæk arbejder på et konkret arrangement i august 2022, hvor vi kigger på flere muligheder. Vi vil træffe den endelige beslutning indenfor den nærmeste fremtid.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
ICEKIID, Sandra Hussein + MGP All Stars gratiskoncert for børn og unge i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024🤩

Fællesskab i Grønneparken, UngHolbæk og Rockbæk inviterer alle i Holbæk og omegn til et gratis koncert arrangement i Grønneparken🥳

Det bliver en alletiders familiefest, som samler familier, venner, børn og unge på kryds og tværs til en dag med musik og sang på børnenes og de unges præmisser🎯🎈

Til gratiskoncerten bliver der ikke udskænket og solgt alkohol fra boderne, men der bliver masser af muligheder for køb af mad og drikkelse, hvor eventuelt overskud fra salget vil gå til at understøtte frivilliginitiativer i Grønneparken🙏❤️

Et stort tak skal lyde til de lokale virksomheder Sparekassen Kronjylland, Stavnskær Elektrik, JQT Totalbyg, OnPrint og Kirk Grafisk, som støtter op om arrangementet og Fællesskabet i Grønneparken👍💪

Sæt X i kalenderen til lørdag, den 24. august 2024 og vi glæder til et fantastisk arrangement i de smukke omgivelser i Grønneparken.

Læs mere om arrangementet her👇👇

https://www.rockbaek.com/aktuelt/ice-kid-sandra-hussein-mgp-all-star-show-gratiskoncert-for-boern-og-unge-i-groenneparken-loerdag-den-24-august-2024/
Rockbæk Leads, Rockbæk Doesn’t follow💪🏻

Vi ses i 2025🤩
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram