Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 17. december 2020

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 17. december 2020

Susanne Knudsen ny sekretariatsleder hos Foreningen Rockbæk

Som nyudnævnt sekretariatsleder i foreningen Rockbæk, skal Susanne Knudsen understøtte bestyrelsens arbejde, varetage kommunikationsstrategien og koordinere arbejdsindsatsen mellem de forskellige funktionsområder i foreningen. Ligeledes vil Susanne bidrage med planlægning og afvikling af koncerter.

Susanne Knudsen er vidt og bredt kendt som ildsjæl i Holbæk Kommune, med stor erfaring i afvikling af mange typer arrangementer – blandt andet Svinninge Revyen, Knæk Cancer, SKVULP og Rockbæks seneste 2 koncerter. Susanne modtog Holbæk Kommunes aktivitetspris i 2013 og Svinninge Idrætsunions Lederpris i 2019.

Susanne Knudsen har en diplomuddannelse i ledelse og har arbejdet med administration og personale- og projektledelse i mange forskellige sammenhænge.

”Jeg er frivillig i foreningen Rockbæk, fordi jeg mener Holbæk har brug for events, der alene bygger på frivilligindsatser og fællesskab. Det bliver en stor og spændende opgave at være med til at løfte Rockbæk til det næste niveau. Jeg glæder mig til at tage fat på de meget alsidige arbejdsopgaver” – siger Susanne Knudsen.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Vi er utrolige glade for at Susanne har sagt ja til at være med på Rockbæk holdet som sekretariatsleder. Hun er en ukuelig ildsjæl, som bliver en vigtig brik i implementeringen af vores nye strategi. Vi kender Susanne fra SKVULP og fra Rockbæks to koncerter i 2018. Vi ved derfor, hvilken kapacitet Susanne er.

Rockbæk har over årene heldigvis vokset sig større og større. Rockbæk er vokset hurtigt ud af til og vi ønsker nu at Rockbæk som en forening med frivillige medlemmer også vokser indad til og derfor har vi brug for stærke frivillige som Susanne. Vi arbejder på at geare Rockbæk organisationen til de mange nye udfordringer, der kommer i fremtidens Rockbæk og her kommer Susanne til at spille en vigtig rolle. Vi i bestyrelsen glæder os til samarbejdet med Susanne”.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
EEE GEE og KARL WILLIAM BLIVER SPECIEL GUESTS🤩 Nu kan vi endelig løfte sløret for de to eminente kunsterne, som skal sætte gang i festlighederne inden dobbeltkoncerten  med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. August 2023 - nemlig Eee Gee og Karl William💃🕺

Køb dine billetter til fire fantastiske koncertoplevelser via link i bio 👆🏻
Det bliver en folkefest når Nik & Jay gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled lørdag, den 19. august 2023.

Koncerten bliver den eneste dobbeltkoncert i Danmark med Nik & Jay + Thomas Helmig i 2023.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til en oplevelse med gode vibes og energi, kan du købe dem via link i bio 🤘🏼
Vi glæder os til lørdag, den 19. august 2023 når Thomas Helmig gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled. 

Det bliver et spektakulært sceneshow og den eneste dobbeltkoncert med NIK & JAY i Danmark.

Her er der en lille forsmag på hvad der venter vores gæster, og hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til arrangementet, kan du købe dem her.

👇

https://www.ticketmaster.dk/event/thomas-helmig-nik-jay-billetter/523801
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023
Køb din billet nu
Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram