Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 17. december 2020

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 17. december 2020

Susanne Knudsen ny sekretariatsleder hos Foreningen Rockbæk

Som nyudnævnt sekretariatsleder i foreningen Rockbæk, skal Susanne Knudsen understøtte bestyrelsens arbejde, varetage kommunikationsstrategien og koordinere arbejdsindsatsen mellem de forskellige funktionsområder i foreningen. Ligeledes vil Susanne bidrage med planlægning og afvikling af koncerter.

Susanne Knudsen er vidt og bredt kendt som ildsjæl i Holbæk Kommune, med stor erfaring i afvikling af mange typer arrangementer – blandt andet Svinninge Revyen, Knæk Cancer, SKVULP og Rockbæks seneste 2 koncerter. Susanne modtog Holbæk Kommunes aktivitetspris i 2013 og Svinninge Idrætsunions Lederpris i 2019.

Susanne Knudsen har en diplomuddannelse i ledelse og har arbejdet med administration og personale- og projektledelse i mange forskellige sammenhænge.

”Jeg er frivillig i foreningen Rockbæk, fordi jeg mener Holbæk har brug for events, der alene bygger på frivilligindsatser og fællesskab. Det bliver en stor og spændende opgave at være med til at løfte Rockbæk til det næste niveau. Jeg glæder mig til at tage fat på de meget alsidige arbejdsopgaver” – siger Susanne Knudsen.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Vi er utrolige glade for at Susanne har sagt ja til at være med på Rockbæk holdet som sekretariatsleder. Hun er en ukuelig ildsjæl, som bliver en vigtig brik i implementeringen af vores nye strategi. Vi kender Susanne fra SKVULP og fra Rockbæks to koncerter i 2018. Vi ved derfor, hvilken kapacitet Susanne er.

Rockbæk har over årene heldigvis vokset sig større og større. Rockbæk er vokset hurtigt ud af til og vi ønsker nu at Rockbæk som en forening med frivillige medlemmer også vokser indad til og derfor har vi brug for stærke frivillige som Susanne. Vi arbejder på at geare Rockbæk organisationen til de mange nye udfordringer, der kommer i fremtidens Rockbæk og her kommer Susanne til at spille en vigtig rolle. Vi i bestyrelsen glæder os til samarbejdet med Susanne”.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.
”Med jeres gavmilde donation vil vi arrangere en tur til en forlystelsespark, med op til 150 deltager, vi oplever et stort behov i de udsatte/sårbare familier for en oplevelse i børnenes sommerferie”. Dorte Lynge, Mødrehjælpen Holbæk

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om Mødrehjælpens arbejde i Holbæk med vores donation. For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv”. Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk
”På Børne-og Ungeafdelingen, Holbæk sygehus glæder vi os over at vi blev kontaktet af Jørn fra Rockbæk. De donerede midler vil være med til at gøre en forskel for vores 5000 børn og unge, der årligt indlægges på afdelingen. Vi har tænkt at anvende midlerne til at dekorerer væggene i vores sengeafsnit. Fra andre steder ved vi, at det gør en stor forskel for børnenes oplevelse af indlæggelsen- det skaber hygge, liv og adspredelse”. Inge Jørgensen, Chefsygeplejerske Børne-og ungeafdelingen Holbæk sygehus.

”For Rockbæk har Børne -og ungeafdelingen på Holbæk sygehus altid været vigtig at støtte, vi har gennem tiden støttet med donationer i form af penge og forskelligt til udsmykningen på afdelingen med og uden autografer fra forskellige kunstnere – og vi er bare så glade og stolte over at kunne støtte med et større pengebeløb denne gang” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram