Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 17. december 2020

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 17. december 2020

Susanne Knudsen ny sekretariatsleder hos Foreningen Rockbæk

Som nyudnævnt sekretariatsleder i foreningen Rockbæk, skal Susanne Knudsen understøtte bestyrelsens arbejde, varetage kommunikationsstrategien og koordinere arbejdsindsatsen mellem de forskellige funktionsområder i foreningen. Ligeledes vil Susanne bidrage med planlægning og afvikling af koncerter.

Susanne Knudsen er vidt og bredt kendt som ildsjæl i Holbæk Kommune, med stor erfaring i afvikling af mange typer arrangementer – blandt andet Svinninge Revyen, Knæk Cancer, SKVULP og Rockbæks seneste 2 koncerter. Susanne modtog Holbæk Kommunes aktivitetspris i 2013 og Svinninge Idrætsunions Lederpris i 2019.

Susanne Knudsen har en diplomuddannelse i ledelse og har arbejdet med administration og personale- og projektledelse i mange forskellige sammenhænge.

”Jeg er frivillig i foreningen Rockbæk, fordi jeg mener Holbæk har brug for events, der alene bygger på frivilligindsatser og fællesskab. Det bliver en stor og spændende opgave at være med til at løfte Rockbæk til det næste niveau. Jeg glæder mig til at tage fat på de meget alsidige arbejdsopgaver” – siger Susanne Knudsen.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Vi er utrolige glade for at Susanne har sagt ja til at være med på Rockbæk holdet som sekretariatsleder. Hun er en ukuelig ildsjæl, som bliver en vigtig brik i implementeringen af vores nye strategi. Vi kender Susanne fra SKVULP og fra Rockbæks to koncerter i 2018. Vi ved derfor, hvilken kapacitet Susanne er.

Rockbæk har over årene heldigvis vokset sig større og større. Rockbæk er vokset hurtigt ud af til og vi ønsker nu at Rockbæk som en forening med frivillige medlemmer også vokser indad til og derfor har vi brug for stærke frivillige som Susanne. Vi arbejder på at geare Rockbæk organisationen til de mange nye udfordringer, der kommer i fremtidens Rockbæk og her kommer Susanne til at spille en vigtig rolle. Vi i bestyrelsen glæder os til samarbejdet med Susanne”.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023
Køb din billet nu
Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023

Køb din billet nu - Link i bio 👆🏼

Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023 🤩

Billetsalget starter i morgen onsdag, den 16. november kl. 10:00 hos Ticketmaster.

Du finder salgslink til Ticketmaster i bio 👆🏼

Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
Rockbæk vil snart offentliggøre vores næste koncertarrangement som bliver lørdag 19. august 2023.
Holbæk Fælled vil blive til Rockbæk Arena, og vil danne rammerne om et af de største koncertarrangementer nogensiden i Holbæks historie.

Sæt et kæmpe stort ❌ i din kalender,  og hold et ekstra skarpt øje med siden her, hvor vi snart vil offentliggøre arrangementet! 😎

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram