Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 18. august 2020

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 18. august 2020

Rockbæks bestyrelse har konstitueret sig med et gammelkendt ansigt.

Ved den netop afholdte ordinære generalforsamling i Foreningen Rockbæk var der en enkelt udskiftning i bestyrelsen. Generalforsamlingen skulle være afholdt i marts måned, men blev som så mange andre foreningsarrangementer udsat på grund af coronanedlukningen og det deraf følgende forsamlingsforbud.

Jan Rud Petersen, som var en af idemændene bag Rockbæk og har siddet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i 2015, har valgt at træde ud af bestyrelsen. Det giver til gengæld gensyn med et kendt ansigt, den lokale ildsjæl Jonas Petersen, som har haft et par års pause fra Rockbæk bestyrelsen er igen frisk på at tage en tørn. Jonas har en stor erfaring med afvikling større arrangementer da han er en af drivkræfterne bag Rockbæk, Jonas er tidligere festivalleder ved Skvulp og han er også kendt af mange fra de år hvor han stod i spidsen for Holbæk Byforum.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Det var med vemod, da Jan Rud meldte ud, at han ikke stillede op til genvalg til bestyrelsen. Jan har gjort en stor indsats for Rockbæk og har en stor ære af at Rockbæk er nået langt på kort tid. Derfor er det en stor glæde, at Jonas igen meldte sig på banen og vil tage en tørn i bestyrelsen for Rockbæk”

Jonas Petersen udtaler: ”Selv om jeg valgte at træde ud af bestyrelsen for et par år siden, har jeg været med i styregruppen og i den praktiske del af Rockbæk og nu glæder jeg mig til at være en del af bestyrelsesarbejdet i foreningen igen. Igennem 2020 har vi arbejdet med en ny strategi og Vision for Rockbæk og det var under dette spændende arbejde ,at jeg kunne mærke, at lysten kom tilbage. Det begyndte at simre i mig, da Jan meldte ud, at han ikke ønskede at stille op til genvalg. Derfor meldte jeg mig på banen til Rockbæks bestyrelse igen. For mig er de grundliggende ideer stadig de samme, som da vi startede projektet tilbage i 2009 lang tid før Rockbæk blev Rockbæk. Vi skal arrangere nogle fantastiske koncerter, som skaber værdi for byen og borgerne ved at sætte Holbæk på landkortet”.

Rockbæk og fremtiden

Som meldt ud tidligere på året aflyste Rockbæk deres arrangement i 2020. Vedrørende 2021 afventer vi nu nogle rammer og vilkår fra regeringen, som forhåbentligt vil gøre det muligt at afholde koncerter og festivaler til næste år.

Som sundhedssituationen er nu, skal der noget af et mirakel til for at Rockbæk igen kan vende tilbage til det Rockbæk står for, nemlig at skabe ekstraordinære oplevelser i Holbæk. som tiltrækker tusindvis af gæster fra nær og fjern.

Vi ved, at der i branchen bliver arbejdet på nogle løsninger for 2021 med visitering og registrering af gæster med Corona pas og temperaturmåling ved indgangene. Derudover er branchen eksperter i Crowd Management og vi har set hvordan Superligaen i Danmark har formået at arrangere fodboldkampe med flere tusinde tilskuere med afstand og siddepladser i små områder/lommer med stor succes og uden smittespredning.

”Vi har ikke de store forventninger til 2021 og det bliver måske tidligst i 2022, hvor vi igen kan vende tilbage med fuld styrke. Vi håber stadig, at det lykkes næste år. Hvis det sker, er Rockbæk klar, udtaler Jørn Hedemand.”

Til generalforsamlingen kom der en masse gode forslag til nogle anderledes arrangementer, som bestyrelsen nu vil kigge på og arbejde videre med. Udover at Rockbæk følger sundhedssituationen tæt og arbejder på alternative muligheder, skal Rockbæk i gang med at implementere den nye strategi & vision.

Foreningen er også i gang med at finde nye partnere til Rockbæk udenfor koncerterne. Vi har et stort netværk, som bakker op om foreningen.  Dette er vi i gang med at udbygge og med dette arbejde forventer vi at komme ud med et overskud i 2020.

Jørn Hedemand, formand for ROCKBÆK
Telefon: 40 213 212
Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.
”Med jeres gavmilde donation vil vi arrangere en tur til en forlystelsespark, med op til 150 deltager, vi oplever et stort behov i de udsatte/sårbare familier for en oplevelse i børnenes sommerferie”. Dorte Lynge, Mødrehjælpen Holbæk

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om Mødrehjælpens arbejde i Holbæk med vores donation. For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv”. Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk
”På Børne-og Ungeafdelingen, Holbæk sygehus glæder vi os over at vi blev kontaktet af Jørn fra Rockbæk. De donerede midler vil være med til at gøre en forskel for vores 5000 børn og unge, der årligt indlægges på afdelingen. Vi har tænkt at anvende midlerne til at dekorerer væggene i vores sengeafsnit. Fra andre steder ved vi, at det gør en stor forskel for børnenes oplevelse af indlæggelsen- det skaber hygge, liv og adspredelse”. Inge Jørgensen, Chefsygeplejerske Børne-og ungeafdelingen Holbæk sygehus.

”For Rockbæk har Børne -og ungeafdelingen på Holbæk sygehus altid været vigtig at støtte, vi har gennem tiden støttet med donationer i form af penge og forskelligt til udsmykningen på afdelingen med og uden autografer fra forskellige kunstnere – og vi er bare så glade og stolte over at kunne støtte med et større pengebeløb denne gang” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram