Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 18. august 2020

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 18. august 2020

Rockbæks bestyrelse har konstitueret sig med et gammelkendt ansigt.

Ved den netop afholdte ordinære generalforsamling i Foreningen Rockbæk var der en enkelt udskiftning i bestyrelsen. Generalforsamlingen skulle være afholdt i marts måned, men blev som så mange andre foreningsarrangementer udsat på grund af coronanedlukningen og det deraf følgende forsamlingsforbud.

Jan Rud Petersen, som var en af idemændene bag Rockbæk og har siddet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i 2015, har valgt at træde ud af bestyrelsen. Det giver til gengæld gensyn med et kendt ansigt, den lokale ildsjæl Jonas Petersen, som har haft et par års pause fra Rockbæk bestyrelsen er igen frisk på at tage en tørn. Jonas har en stor erfaring med afvikling større arrangementer da han er en af drivkræfterne bag Rockbæk, Jonas er tidligere festivalleder ved Skvulp og han er også kendt af mange fra de år hvor han stod i spidsen for Holbæk Byforum.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Det var med vemod, da Jan Rud meldte ud, at han ikke stillede op til genvalg til bestyrelsen. Jan har gjort en stor indsats for Rockbæk og har en stor ære af at Rockbæk er nået langt på kort tid. Derfor er det en stor glæde, at Jonas igen meldte sig på banen og vil tage en tørn i bestyrelsen for Rockbæk”

Jonas Petersen udtaler: ”Selv om jeg valgte at træde ud af bestyrelsen for et par år siden, har jeg været med i styregruppen og i den praktiske del af Rockbæk og nu glæder jeg mig til at være en del af bestyrelsesarbejdet i foreningen igen. Igennem 2020 har vi arbejdet med en ny strategi og Vision for Rockbæk og det var under dette spændende arbejde ,at jeg kunne mærke, at lysten kom tilbage. Det begyndte at simre i mig, da Jan meldte ud, at han ikke ønskede at stille op til genvalg. Derfor meldte jeg mig på banen til Rockbæks bestyrelse igen. For mig er de grundliggende ideer stadig de samme, som da vi startede projektet tilbage i 2009 lang tid før Rockbæk blev Rockbæk. Vi skal arrangere nogle fantastiske koncerter, som skaber værdi for byen og borgerne ved at sætte Holbæk på landkortet”.

Rockbæk og fremtiden

Som meldt ud tidligere på året aflyste Rockbæk deres arrangement i 2020. Vedrørende 2021 afventer vi nu nogle rammer og vilkår fra regeringen, som forhåbentligt vil gøre det muligt at afholde koncerter og festivaler til næste år.

Som sundhedssituationen er nu, skal der noget af et mirakel til for at Rockbæk igen kan vende tilbage til det Rockbæk står for, nemlig at skabe ekstraordinære oplevelser i Holbæk. som tiltrækker tusindvis af gæster fra nær og fjern.

Vi ved, at der i branchen bliver arbejdet på nogle løsninger for 2021 med visitering og registrering af gæster med Corona pas og temperaturmåling ved indgangene. Derudover er branchen eksperter i Crowd Management og vi har set hvordan Superligaen i Danmark har formået at arrangere fodboldkampe med flere tusinde tilskuere med afstand og siddepladser i små områder/lommer med stor succes og uden smittespredning.

”Vi har ikke de store forventninger til 2021 og det bliver måske tidligst i 2022, hvor vi igen kan vende tilbage med fuld styrke. Vi håber stadig, at det lykkes næste år. Hvis det sker, er Rockbæk klar, udtaler Jørn Hedemand.”

Til generalforsamlingen kom der en masse gode forslag til nogle anderledes arrangementer, som bestyrelsen nu vil kigge på og arbejde videre med. Udover at Rockbæk følger sundhedssituationen tæt og arbejder på alternative muligheder, skal Rockbæk i gang med at implementere den nye strategi & vision.

Foreningen er også i gang med at finde nye partnere til Rockbæk udenfor koncerterne. Vi har et stort netværk, som bakker op om foreningen.  Dette er vi i gang med at udbygge og med dette arbejde forventer vi at komme ud med et overskud i 2020.

Jørn Hedemand, formand for ROCKBÆK
Telefon: 40 213 212
Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
ICEKIID, Sandra Hussein + MGP All Stars gratiskoncert for børn og unge i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024🤩

Fællesskab i Grønneparken, UngHolbæk og Rockbæk inviterer alle i Holbæk og omegn til et gratis koncert arrangement i Grønneparken🥳

Det bliver en alletiders familiefest, som samler familier, venner, børn og unge på kryds og tværs til en dag med musik og sang på børnenes og de unges præmisser🎯🎈

Til gratiskoncerten bliver der ikke udskænket og solgt alkohol fra boderne, men der bliver masser af muligheder for køb af mad og drikkelse, hvor eventuelt overskud fra salget vil gå til at understøtte frivilliginitiativer i Grønneparken🙏❤️

Et stort tak skal lyde til de lokale virksomheder Sparekassen Kronjylland, Stavnskær Elektrik, JQT Totalbyg, OnPrint og Kirk Grafisk, som støtter op om arrangementet og Fællesskabet i Grønneparken👍💪

Sæt X i kalenderen til lørdag, den 24. august 2024 og vi glæder til et fantastisk arrangement i de smukke omgivelser i Grønneparken.

Læs mere om arrangementet her👇👇

https://www.rockbaek.com/aktuelt/ice-kid-sandra-hussein-mgp-all-star-show-gratiskoncert-for-boern-og-unge-i-groenneparken-loerdag-den-24-august-2024/
Rockbæk Leads, Rockbæk Doesn’t follow💪🏻

Vi ses i 2025🤩
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram