Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 25. marts 2021

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 25. marts 2021

Rockbæks bestyrelse har konstitueret sig med genvalg af formand Jørn Hedemand

Ved den netop afholdte ordinære generalforsamling i Foreningen Rockbæk var der genvalg af 3 bestyrelsesmedlemmer, heriblandt formand Jørn Hedemand. Generalforsamlingen blev afholdt på Teams som følge af sundhedssituationen og forsamlingsforbuddet.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Jeg er utrolig glad for at det blev til et genvalg af bestyrelsen og at der er opbakning fra generalforsamlingen til vores arbejde i 2020, som blev præget af nedlukninger, der gjorde at vi blev nødt til at aflyse vores arrangement på Filmtorvet i august.”

Udover genvalg til formand Jørn Hedemand, Carsten Parsow og Bjarke Hedberg, består bestyrelsen af Kenneth Kaster-Nybjerg, Christian Grydholt Jørgensen og Jonas Petersen.

Jørn Hedemand forsætter som formand i Rockbæk.

Rockbæk og fremtiden

Som sundhedssituationen er nu, ser det sort ud for at vi kan vende tilbage i 2021. Vi har kigget på muligheder for et arrangement i 2021, men Rockbæks arrangementer er ikke restriktioner, afstandskrav, ensretning, test, Coronapas og hvor vi ikke kan feste og komme hinanden ved.

Derfor har vi rettet sigtet mod et arrangement i 2022, hvor vi igen kan vende tilbage med det Rockbæk står for, nemlig at skabe ekstraordinære oplevelser i Holbæk. som tiltrækker tusindvis af gæster fra nær og fjern.

Jørn Hedemand udtaler: ”Vi har en masse ekspertise og erfaring med afvikling af koncerter, derfor er vi nu gået i gang med arbejdet for et større arrangement i 2022, vi er i dialog med Holbæk Kommune om nogle praktiske forudsætninger, som vi skal have på plads før vi kan vende tilbage på en helt ny venue i 2022. Vi vil vende tilbage i en større skala end vi har set før og de første artister er på plads, men alt dette vil vi melde ud om senere”

Lille overskud i 2020

Selvom vi er en 100% frivillig forening, har vi stadig en del faste udgifter til drift af foreningen, som vi forsøger at minimere. Med hjælp fra erhvervslivet og med flere nye medlemmer i foreningen, er det lykkedes Rockbæk at komme ud med et lille overskud i 2020

Jørn Hedemand udtaler: ”Vi er utrolige glade for at det lykkes os at komme i mål med et overskud i foreningen i 2020. Dette er kun sket med hjælp fra erhvervslivet, som stadig bakker op om Rockbæk på trods af nedlukninger. Derudover har vi fået flere medlemmer i foreningen, som også er vigtige for os, især med de ambitioner vi har for fremtiden. Det er også værd at bemærke, at vi ikke modtager kommunal støtte fra Holbæk Kommune og har heller ikke søgt hjælpepakker. Vi er stolte over at vi kan drive vores foreningen med overskud på trods af sundhedssituationen.”

Rockbæk vil nu forsætte det gode arbejde i 2021 med flere nye medlemmer og partnere samt arbejdet for et større arrangement i 2022. Vi har derfor nedsat et sekretariat til at varetage de løbende opgaver fremover. Rockbæk har et stort netværk og en stor opbakning og vi forventer, så snart det er muligt, at kalde vores partnere ind til et informationsmøde så snart vi kan være mere konkrete om en aftale med Holbæk Kommune for benyttelse af en ny venue – samt line-up artister og økonomien for et nyt stort arrangement i 2022.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.
”Med jeres gavmilde donation vil vi arrangere en tur til en forlystelsespark, med op til 150 deltager, vi oplever et stort behov i de udsatte/sårbare familier for en oplevelse i børnenes sommerferie”. Dorte Lynge, Mødrehjælpen Holbæk

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om Mødrehjælpens arbejde i Holbæk med vores donation. For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv”. Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk
”På Børne-og Ungeafdelingen, Holbæk sygehus glæder vi os over at vi blev kontaktet af Jørn fra Rockbæk. De donerede midler vil være med til at gøre en forskel for vores 5000 børn og unge, der årligt indlægges på afdelingen. Vi har tænkt at anvende midlerne til at dekorerer væggene i vores sengeafsnit. Fra andre steder ved vi, at det gør en stor forskel for børnenes oplevelse af indlæggelsen- det skaber hygge, liv og adspredelse”. Inge Jørgensen, Chefsygeplejerske Børne-og ungeafdelingen Holbæk sygehus.

”For Rockbæk har Børne -og ungeafdelingen på Holbæk sygehus altid været vigtig at støtte, vi har gennem tiden støttet med donationer i form af penge og forskelligt til udsmykningen på afdelingen med og uden autografer fra forskellige kunstnere – og vi er bare så glade og stolte over at kunne støtte med et større pengebeløb denne gang” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram