Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 25. marts 2021

Meddelelse til pressen fra Rockbæk – Holbæk 25. marts 2021

Rockbæks bestyrelse har konstitueret sig med genvalg af formand Jørn Hedemand

Ved den netop afholdte ordinære generalforsamling i Foreningen Rockbæk var der genvalg af 3 bestyrelsesmedlemmer, heriblandt formand Jørn Hedemand. Generalforsamlingen blev afholdt på Teams som følge af sundhedssituationen og forsamlingsforbuddet.

Formand Jørn Hedemand udtaler: ”Jeg er utrolig glad for at det blev til et genvalg af bestyrelsen og at der er opbakning fra generalforsamlingen til vores arbejde i 2020, som blev præget af nedlukninger, der gjorde at vi blev nødt til at aflyse vores arrangement på Filmtorvet i august.”

Udover genvalg til formand Jørn Hedemand, Carsten Parsow og Bjarke Hedberg, består bestyrelsen af Kenneth Kaster-Nybjerg, Christian Grydholt Jørgensen og Jonas Petersen.

Jørn Hedemand forsætter som formand i Rockbæk.

Rockbæk og fremtiden

Som sundhedssituationen er nu, ser det sort ud for at vi kan vende tilbage i 2021. Vi har kigget på muligheder for et arrangement i 2021, men Rockbæks arrangementer er ikke restriktioner, afstandskrav, ensretning, test, Coronapas og hvor vi ikke kan feste og komme hinanden ved.

Derfor har vi rettet sigtet mod et arrangement i 2022, hvor vi igen kan vende tilbage med det Rockbæk står for, nemlig at skabe ekstraordinære oplevelser i Holbæk. som tiltrækker tusindvis af gæster fra nær og fjern.

Jørn Hedemand udtaler: ”Vi har en masse ekspertise og erfaring med afvikling af koncerter, derfor er vi nu gået i gang med arbejdet for et større arrangement i 2022, vi er i dialog med Holbæk Kommune om nogle praktiske forudsætninger, som vi skal have på plads før vi kan vende tilbage på en helt ny venue i 2022. Vi vil vende tilbage i en større skala end vi har set før og de første artister er på plads, men alt dette vil vi melde ud om senere”

Lille overskud i 2020

Selvom vi er en 100% frivillig forening, har vi stadig en del faste udgifter til drift af foreningen, som vi forsøger at minimere. Med hjælp fra erhvervslivet og med flere nye medlemmer i foreningen, er det lykkedes Rockbæk at komme ud med et lille overskud i 2020

Jørn Hedemand udtaler: ”Vi er utrolige glade for at det lykkes os at komme i mål med et overskud i foreningen i 2020. Dette er kun sket med hjælp fra erhvervslivet, som stadig bakker op om Rockbæk på trods af nedlukninger. Derudover har vi fået flere medlemmer i foreningen, som også er vigtige for os, især med de ambitioner vi har for fremtiden. Det er også værd at bemærke, at vi ikke modtager kommunal støtte fra Holbæk Kommune og har heller ikke søgt hjælpepakker. Vi er stolte over at vi kan drive vores foreningen med overskud på trods af sundhedssituationen.”

Rockbæk vil nu forsætte det gode arbejde i 2021 med flere nye medlemmer og partnere samt arbejdet for et større arrangement i 2022. Vi har derfor nedsat et sekretariat til at varetage de løbende opgaver fremover. Rockbæk har et stort netværk og en stor opbakning og vi forventer, så snart det er muligt, at kalde vores partnere ind til et informationsmøde så snart vi kan være mere konkrete om en aftale med Holbæk Kommune for benyttelse af en ny venue – samt line-up artister og økonomien for et nyt stort arrangement i 2022.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk

Telefon: 40 213 212

Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
EEE GEE og KARL WILLIAM BLIVER SPECIEL GUESTS🤩 Nu kan vi endelig løfte sløret for de to eminente kunsterne, som skal sætte gang i festlighederne inden dobbeltkoncerten  med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. August 2023 - nemlig Eee Gee og Karl William💃🕺

Køb dine billetter til fire fantastiske koncertoplevelser via link i bio 👆🏻
Det bliver en folkefest når Nik & Jay gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled lørdag, den 19. august 2023.

Koncerten bliver den eneste dobbeltkoncert i Danmark med Nik & Jay + Thomas Helmig i 2023.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til en oplevelse med gode vibes og energi, kan du købe dem via link i bio 🤘🏼
Vi glæder os til lørdag, den 19. august 2023 når Thomas Helmig gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled. 

Det bliver et spektakulært sceneshow og den eneste dobbeltkoncert med NIK & JAY i Danmark.

Her er der en lille forsmag på hvad der venter vores gæster, og hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til arrangementet, kan du købe dem her.

👇

https://www.ticketmaster.dk/event/thomas-helmig-nik-jay-billetter/523801
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023
Køb din billet nu
Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram