Meddelelse til pressen Fra Rockbæk – Holbæk 6. April 2020

Meddelelse til pressen Fra Rockbæk – Holbæk 6. April 2020

Sidst I hørte fra os, var det med nyheden om, at 2019 blev året, hvor Rockbæk ville holde et sabbatår uden koncerter.
Bag scenen er der sket meget siden. Bestyrelsen har brugt tiden på målrettet arbejde med en optimeret og fornyet strategi og vision. En proces der i den grad har styrket Rockbæk, som gør, at vi mere end nogensinde er klar til at arrangere flere ekstraordinære koncerter i Holbæk.

Vi var faktisk SÅ klar med et arrangement på Filmtorvet lørdag, den 15. august 2020 og skulle lige til at trykke på startknappen til et arrangement, der kunne leve op til ambitionsniveauet og tidligere års arrangementer, ikke mindst vores succes med Kim Larsen i 2018.

Men så sendte COVID-19 desværre en choktilstand gennem koncert- og festivalbranchen og det stod klart for enhver, at Rockbæk i stedet måtte trykke på pauseknappen og indstille alt arbejde omkring et arrangement i 2020.
Under alle omstændigheder er bestyrelsen kommet langt med en ny strategi- og vision for Rockbæk, og vil færdiggøre strategiarbejdet når vi er kommet på den anden side af COVID-19. Vi retter nu også sigtet mod et arrangement i 2021 hvor vi har flere spændende artister som muligheder.

En kæmpe tak til alle for den store støtte og moralske opbakning vi har fået. En støtte som er uvurderlig for en frivillige forening som Rockbæk. Og især en stor tak til de virksomheder som meldte sig på holdet som partnere for arrangementet i august 2020, hvor til vi igen mødte stor opbakning.

Og en kæmpe tak til alle jer, som går i samme retning og støtter op om myndighedernes anvisninger, så vi i fællesskab og hurtigst muligt kan komme ud og opleve festivaler og koncerter igen – fordi det er det festivaler og koncerter kan, nemlig at fejre og skabe fællesskab og sammenhold.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:
Jørn Hedemand, formand for ROCKBÆK
Telefon: 40 213 212
Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk kan tilbyde nedenstående fra vores FoodCourt. Lækre retter med noget for enhver smag. Vi glæder os til at se jer i morgen. 🎶😊
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram