Meddelelse til pressen Fra Rockbæk – Holbæk 6. April 2020

Meddelelse til pressen Fra Rockbæk – Holbæk 6. April 2020

Sidst I hørte fra os, var det med nyheden om, at 2019 blev året, hvor Rockbæk ville holde et sabbatår uden koncerter.
Bag scenen er der sket meget siden. Bestyrelsen har brugt tiden på målrettet arbejde med en optimeret og fornyet strategi og vision. En proces der i den grad har styrket Rockbæk, som gør, at vi mere end nogensinde er klar til at arrangere flere ekstraordinære koncerter i Holbæk.

Vi var faktisk SÅ klar med et arrangement på Filmtorvet lørdag, den 15. august 2020 og skulle lige til at trykke på startknappen til et arrangement, der kunne leve op til ambitionsniveauet og tidligere års arrangementer, ikke mindst vores succes med Kim Larsen i 2018.

Men så sendte COVID-19 desværre en choktilstand gennem koncert- og festivalbranchen og det stod klart for enhver, at Rockbæk i stedet måtte trykke på pauseknappen og indstille alt arbejde omkring et arrangement i 2020.
Under alle omstændigheder er bestyrelsen kommet langt med en ny strategi- og vision for Rockbæk, og vil færdiggøre strategiarbejdet når vi er kommet på den anden side af COVID-19. Vi retter nu også sigtet mod et arrangement i 2021 hvor vi har flere spændende artister som muligheder.

En kæmpe tak til alle for den store støtte og moralske opbakning vi har fået. En støtte som er uvurderlig for en frivillige forening som Rockbæk. Og især en stor tak til de virksomheder som meldte sig på holdet som partnere for arrangementet i august 2020, hvor til vi igen mødte stor opbakning.

Og en kæmpe tak til alle jer, som går i samme retning og støtter op om myndighedernes anvisninger, så vi i fællesskab og hurtigst muligt kan komme ud og opleve festivaler og koncerter igen – fordi det er det festivaler og koncerter kan, nemlig at fejre og skabe fællesskab og sammenhold.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:
Jørn Hedemand, formand for ROCKBÆK
Telefon: 40 213 212
Mail: jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
”Med jeres gavmilde donation vil vi arrangere en tur til en forlystelsespark, med op til 150 deltager, vi oplever et stort behov i de udsatte/sårbare familier for en oplevelse i børnenes sommerferie”. Dorte Lynge, Mødrehjælpen Holbæk

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om Mødrehjælpens arbejde i Holbæk med vores donation. For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv”. Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk
”På Børne-og Ungeafdelingen, Holbæk sygehus glæder vi os over at vi blev kontaktet af Jørn fra Rockbæk. De donerede midler vil være med til at gøre en forskel for vores 5000 børn og unge, der årligt indlægges på afdelingen. Vi har tænkt at anvende midlerne til at dekorerer væggene i vores sengeafsnit. Fra andre steder ved vi, at det gør en stor forskel for børnenes oplevelse af indlæggelsen- det skaber hygge, liv og adspredelse”. Inge Jørgensen, Chefsygeplejerske Børne-og ungeafdelingen Holbæk sygehus.

”For Rockbæk har Børne -og ungeafdelingen på Holbæk sygehus altid været vigtig at støtte, vi har gennem tiden støttet med donationer i form af penge og forskelligt til udsmykningen på afdelingen med og uden autografer fra forskellige kunstnere – og vi er bare så glade og stolte over at kunne støtte med et større pengebeløb denne gang” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.
50.000 kr. i Donation fra Rockbæk til Medusa - Et liv uden vold🤩 “Det var med stor glæde og taknemmelighed, at vi i Foreningen Medusa – Et liv uden vold, fik oplyst, at Rockbæk havde besluttet at donere et beløb til Foreningen Medusa” - Susanne Lodberg daglig leder og koordinator i Foreningen Medusa

”Rockbæk er meget stolte over at vi lokalt kan være med til at gøre en forskel for kvinder i Holbæk og omegn med vores donation til Medusa. En del er donationen, men en anden del er at vi kan være med til at dele fortællingen om, at kvinder i Holbæk har et sted at gå hen for at få hjælp, hvis de bliver udsat for vold og chikane” - Jørn Hedemand formand i foreningen Rockbæk.
Rockbæk donere 350.000 kr. til velgørenhed🤩
Publikumssuccesen ved dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay Lørdag, den 19 august 2023 giver nu Rockbæk muligheden for at donere  350.000,- kr til velgørenhed💪🏻
Sammenlagt kommer vi op på i alt 638.700,- i  donationer til lokale foreninger og velgørenhed, som direkte afledt effekt af den succes som dobbeltkoncerten i august sidste år🙏🏻 Læs mere: https://www.rockbaek.com/aktuelt/rockbaek-donerer-350-000-kr-til-velgoerenhed/

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram