ROCKBÆK donerer 350.000,- kr. til velgørenhed!

ROCKBÆK donerer 350.000,- kr. til velgørenhed!

Publikumssuccesen ved dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay Lørdag, den 19 august 2023 giver nu Rockbæk muligheden for at donere  350.000,- kr til velgørenhed. Som frivillig non-profit forening, er et af hovedformålene med Rockbæk netop at støtte op om velgørenhed i lokalområdet og i år er valget faldet på følgende velgørende formål:

Børns vilkår med 50.000,- kr.

Børne- og unge afdelingen på Holbæk Sygehus med 50.000,- kr.

Kvindekrisecenteret Medusa Holbæk med 50.000,- kr.

Mødrehjælpen Holbæk med 50.000,- kr.

Gratis koncert i Grønne parken Holbæk 150.000,- kr.

 

Udtalelse fra Foreningen Rockbæks formand, Jørn Hedemand:

Jeg er super stolt over at vi sammenlagt kommer op på i alt 638.700,- i  donationer til lokale foreninger og velgørenhed, som direkte afledt effekt af den succes som dobbeltkoncerten i august sidste år var. At vi får mulighed for at udlodde disse donationer, slutter på smukkeste vis den cirkulære økonomi vi ønsker at stå for: Den overordnede ambition har hele tiden været at sætte Holbæk på det kulturelle landkort, med koncertoplevelser ud over det sædvanlige – samtidig med at vi kan aktivere vores mange venner i andre lokale frivillige foreninger -  OG sidst men ikke mindst udlodde overskud til gode og etiske formål.  Alt dette kan kun lade sig gøre fordi vores gæster bakker op om Rockbæk – sammen med alle vores gode lokale virksomheder der er støttepiller for foreningen.

Rockbæk har siden 2015 arrangeret ”Open-air” koncerter i Holbæk og samlede i 2023 15.000 tilskuere på ” Rockbæk Arena”. Foreningen har siden etableringen støt vokset sig større og større, og således nu en fast kulturinstitution i Holbæk. Foreningen har fortsat høje ambitioner for fremtiden og Holbæk.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk Leads, Rockbæk Doesn’t follow💪🏻

Vi ses i 2025🤩
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram