ROCKBÆK PUSTER UD

ROCKBÆK PUSTER UD

Med sommeren på vej vil mange sikkert også sende varme tanker til Rockbæks udendørskoncerter, der plejer at finde sted i august. Ja, faktisk var det i 2018 muligt at feste i Rockbæk to gange: Først i Østre Anlæg til Sko/Torp, CV Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy og lidt senere på sommeren til Kim Larsen & Kjukken på Filmtorvet.
Koncerten på Filmtorvet blev Kim Larsens sidste optræden og er desuden den største enkeltstående koncert i Holbæk i nyere tid med 10.000 mennesker på den store plæne – totalt udsolgt. Arrangementet var kun muligt takket være et fantastisk samarbejde med lokale virksomheder og mere end 400 frivillige fra byens foreninger.

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken blev på alle måder en massiv succes – som bestemt ikke gør vores ambitioner mindre. Der er god grund til at overveje næste step meget grundigt. Samtidig må vi også̊ erkende, at koncerten i Østre Anlæg trods de smukke og charmerende rammer ikke tiltrak helt så mange mennesker, som vi havde håbet på.

Hvad betyder dette så i 2019? Foreningen Rockbæk’s bestyrelse udtaler at 2019 bliver året hvor vi sætter os ned og tænker tingene og Rockbæk igennem; Kim Larsen & Kjukken koncerten var på alle måder et klimaks som går hånd i hånd med ambitionsniveauet i Rockbæk.

Vi puster så at sige ud; Et sabbatår er ingen skade til – vi må erkende at en ny Kim Larsen koncert desværre ikke kommer til at ske, og samtidig må vi tænke over om Rockbæks ambitionsniveau går hånd i hånd med det publikum vil have. Rockbæk er en 100% frivilligt drevet forening og arbejdet med at arrangere koncerter skulle helst resultere i en drift som kan honorere formålsparagraffen i foreningen.

Rockbæks historie er ikke lang, men vi er i den grad stolte over det vi har formået at præstere – og at være nået til et punkt hvor det er Rockbæk der bliver kontaktet af kunstnere og ikke omvendt – vi er ikke mindre stolte over det fællesskab der er opstået imellem de mange frivillige fra foreningerne, og fra alle de lokale virksomheder der gang på gang bakker op og støtter op om Rockbæk – for os er det næsten det største af det vi har skabt med Rockbæk – et fællesskab om at skabe noget anderledes i, og for, Holbæk. I årene 2015-18 har mange foreninger hjulpet Rockbæk ved koncerterne, og vi har med glæde honorereret indsatsen med over 500.000 kroner til det lokale foreningsliv over de fire år.

Vi tager 2019 som et helbredstjek; en slags pusterum, for så at komme stærkt tilbage i 2020 og fortsat sætte Rockbæk på plakaten med gæster fra nær og fjern – og således fortsat øge kendskabsgraden til Rockbæk og Holbæk langt ud over kommunegrænsen. Når så vi er lykkedes med at få pulsen ned på hvile niveau, så kunne det jo tænkes at frekvensen rammer den der tilsyneladende er på Rådhuset så vi kan sætte os sammen og få en snak om betydningen af Rockbæk og muligheden for kommunen i, at tænke os med ind i det kulturelle helhedsbillede af Holbæk.

For yderligere spørgsmål henvises der til Foreningen Rockbæks formand Jørn Hedemand på jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
EEE GEE og KARL WILLIAM BLIVER SPECIEL GUESTS🤩 Nu kan vi endelig løfte sløret for de to eminente kunsterne, som skal sætte gang i festlighederne inden dobbeltkoncerten  med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. August 2023 - nemlig Eee Gee og Karl William💃🕺

Køb dine billetter til fire fantastiske koncertoplevelser via link i bio 👆🏻
Det bliver en folkefest når Nik & Jay gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled lørdag, den 19. august 2023.

Koncerten bliver den eneste dobbeltkoncert i Danmark med Nik & Jay + Thomas Helmig i 2023.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til en oplevelse med gode vibes og energi, kan du købe dem via link i bio 🤘🏼
Vi glæder os til lørdag, den 19. august 2023 når Thomas Helmig gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled. 

Det bliver et spektakulært sceneshow og den eneste dobbeltkoncert med NIK & JAY i Danmark.

Her er der en lille forsmag på hvad der venter vores gæster, og hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til arrangementet, kan du købe dem her.

👇

https://www.ticketmaster.dk/event/thomas-helmig-nik-jay-billetter/523801
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023
Køb din billet nu
Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram