ROCKBÆK PUSTER UD

ROCKBÆK PUSTER UD

Med sommeren på vej vil mange sikkert også sende varme tanker til Rockbæks udendørskoncerter, der plejer at finde sted i august. Ja, faktisk var det i 2018 muligt at feste i Rockbæk to gange: Først i Østre Anlæg til Sko/Torp, CV Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy og lidt senere på sommeren til Kim Larsen & Kjukken på Filmtorvet.
Koncerten på Filmtorvet blev Kim Larsens sidste optræden og er desuden den største enkeltstående koncert i Holbæk i nyere tid med 10.000 mennesker på den store plæne – totalt udsolgt. Arrangementet var kun muligt takket være et fantastisk samarbejde med lokale virksomheder og mere end 400 frivillige fra byens foreninger.

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken blev på alle måder en massiv succes – som bestemt ikke gør vores ambitioner mindre. Der er god grund til at overveje næste step meget grundigt. Samtidig må vi også̊ erkende, at koncerten i Østre Anlæg trods de smukke og charmerende rammer ikke tiltrak helt så mange mennesker, som vi havde håbet på.

Hvad betyder dette så i 2019? Foreningen Rockbæk’s bestyrelse udtaler at 2019 bliver året hvor vi sætter os ned og tænker tingene og Rockbæk igennem; Kim Larsen & Kjukken koncerten var på alle måder et klimaks som går hånd i hånd med ambitionsniveauet i Rockbæk.

Vi puster så at sige ud; Et sabbatår er ingen skade til – vi må erkende at en ny Kim Larsen koncert desværre ikke kommer til at ske, og samtidig må vi tænke over om Rockbæks ambitionsniveau går hånd i hånd med det publikum vil have. Rockbæk er en 100% frivilligt drevet forening og arbejdet med at arrangere koncerter skulle helst resultere i en drift som kan honorere formålsparagraffen i foreningen.

Rockbæks historie er ikke lang, men vi er i den grad stolte over det vi har formået at præstere – og at være nået til et punkt hvor det er Rockbæk der bliver kontaktet af kunstnere og ikke omvendt – vi er ikke mindre stolte over det fællesskab der er opstået imellem de mange frivillige fra foreningerne, og fra alle de lokale virksomheder der gang på gang bakker op og støtter op om Rockbæk – for os er det næsten det største af det vi har skabt med Rockbæk – et fællesskab om at skabe noget anderledes i, og for, Holbæk. I årene 2015-18 har mange foreninger hjulpet Rockbæk ved koncerterne, og vi har med glæde honorereret indsatsen med over 500.000 kroner til det lokale foreningsliv over de fire år.

Vi tager 2019 som et helbredstjek; en slags pusterum, for så at komme stærkt tilbage i 2020 og fortsat sætte Rockbæk på plakaten med gæster fra nær og fjern – og således fortsat øge kendskabsgraden til Rockbæk og Holbæk langt ud over kommunegrænsen. Når så vi er lykkedes med at få pulsen ned på hvile niveau, så kunne det jo tænkes at frekvensen rammer den der tilsyneladende er på Rådhuset så vi kan sætte os sammen og få en snak om betydningen af Rockbæk og muligheden for kommunen i, at tænke os med ind i det kulturelle helhedsbillede af Holbæk.

For yderligere spørgsmål henvises der til Foreningen Rockbæks formand Jørn Hedemand på jh@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.
[wpforms id="22" title="false"]

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram