Rockbæk sigter mod internationale navne til koncerter på Holbæk Fælled

Rockbæk sigter mod internationale navne til koncerter på Holbæk Fælled

Den lokale musikforening springer 2022 over og satser i stedet stort fra 2023. En af organisationens veteraner, Jonas Petersen, trækkes ind som projektleder, og bestyrelsen får tilført nyt blod.

Foreningen Rockbæk har valgt ikke at arrangere koncerter i 2022, fordi det stadig går lidt trægt med at få folk ud til den levende musik. I stedet vil foreningen til næste år præsentere et større musiknavn på Holbæk Fælled, der på sigt skal indrettes med plads op til 55.000 mennesker. En væsentlig del af forberedelsen er at sikre, at fælleden ikke lider overlast og afvikles på en bæredygtig måde.

Med de nye ambitioner følger også nye folk i bestyrelsen og i organisationen. En af de oprindelige idefolk bag Rockbæk, Jonas Petersen, får igen en central rolle som projektleder med særligt ansvar for at skabe fremtidige koncerter med en grøn profil:
”Sideløbende med det rent musikalske, er det vigtigste ved denne opgave, at Holbæk Fælled bevarer den grønne helhed, og at vi arbejder ud fra en stærk miljøprofil. Det kræver naturligvis også, at vi vælger bæredygtige af samarbejdspartnere”, siger Jonas Petersen, der ved gårsdagens generalforsamling i Rockbæk trak sig ud af bestyrelsen for at bruge sin tid på det store projekt.

Tæt samarbejde med de unge, erhvervslivet og myndighederne
Jonas Petersen bliver en del af en projektgruppe, der også tæller formand Jørn Hedemand og bestyrelsesmedlem Bjarke Hedberg, der til daglig er anlægsgartner og derfor vil få en central rolle i arbejdet med den miljømæssige planlægning af Holbæk Fælled. Gruppen vil supplere sig med folk fra koncertbranchen og relevante myndigheder.
”Vi er i dialog med en af verdens største koncertarrangører og vil gerne have et musiknavn, som kan trække gæster fra hele Danmark, Norden og måske Europa. Samtidig er vi i dialog med alle de lokale, som skal involveres. Erhvervslivet har vist interesse, og vi har en rigtig god dialog med myndighederne. Vi vil også fortsætte med at løfte unge mennesker ind i fællesskabet – vi har tidligere skabt nye venskaber og styrket sociale netværk. Vi skal have flere fra kanten med i projektet, og vi er i god dialog med både voksne og unge i lokalområdet. Det sociale ansvar er noget, der ligger os meget på sinde i det her store musikprojekt”, siger Jørn Hedemand.

Nye folk i bestyrelsen
På generalforsamlingen var der genvalg af næstformand Christian Grydholt Jørgensen og Kenneth Kaster-Nybjerg, mens Andreas Vejlebo som nyt medlem erstatter Jonas Petersen.
”Andreas har allerede været frivillig i en periode i Rockbæk, og vi ser ham som et ungt, stort talent. Han er uddannet inden for leisure management og har derfor et indgående kendskab til oplevelsesindustrien. Vi ser det også som et langsomt generationsskifte”, siger formand Jørn Hedemand om de nye kræfter.
Christian Grydholt Jørgensen og Kenneth Kaster-Nybjerg blev genvalgt til bestyrelsen, der foruden nyvalgte Andreas Vejlebo, også består af formand Jørn Hedemand, Carsten Parsow og Bjarke Hedberg.

Nyt bestyrelsesmedlem Andreas Vejlebo tv og ny ansvarlig for bæredygtig udvikling af Holbæk fælled Jonas Petersen th.

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

Jørn Hedemand, formand for Rockbæk
Telefon: 40213212 – Mail jh@rockbaek.com

Jonas Petersen, projektleder for bæredygtig udvikling af Holbæk Fælled
Telefon: 20468242 – Mail: jonas@rockbaek.com

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk kan tilbyde nedenstående fra vores FoodCourt. Lækre retter med noget for enhver smag. Vi glæder os til at se jer i morgen. 🎶😊
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram