Rockbæk udbetaler stort beløb til lokale foreninger

Rockbæk udbetaler stort beløb til lokale foreninger

Rockbæk honorerer lokale foreningerne for deres frivillige indsats. 288.700,00 kr. er udbetalt til lokale foreninger i forbindelse med dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. august 2023.

Penge som nu kan bruges i foreningslivet til børne- og ungdomsarbejdet, til udlandsture med turneringer og træningsophold. Penge som er med til at gøre en forskel i lokalsamfundet.

Formand for Rockbæk Jørn Hedemand udtaler ”Det er os en kæmpe fornøjelse at udbetale så stort beløb til foreninger som tak for deres indsats”. Jørn Hedemand uddyber ”Det er en del af vores forenings virke at vi udbetaler penge til foreninger i forbindelse med vores koncerter for den frivillige indsats. Nu har vi siden vores første koncert udbetalt over 800.000 kr. til lokale foreninger i Holbæk Kommune”.

Det er Rockbæk som laver de store koncerter i Holbæk. Vores vision for fremtiden er at skabe endnu større koncerter og oplevelser i Holbæk hvor skal vi bruge flere frivillige og dermed på sigt generere flere penge ud til lokale foreninger

Rockbæk er frivillighed, hvor en masse ildsjæle gør en stor forskel for Holbæk.

Rockbæk er et kæmpe fællesskab, hvor de frivillige danner netværk og nye venskaber på tværs af foreningerne. Rockbæk hylder frivilligheden og takker foreningerne for deres indsats og hjælp til, at vi skaber noget stort i Holbæk.

 

På billedet ses fra venstre Christian Grydholt Jørgensen (Næstformand Rockbæk), Henning Hansen (Holbæk Diskgolf og FK Munkholm), Rasmus Brænder (JCI), Mette Munkholm (Holbæk Svømmeklub), Børge Hansen (Formand Hagested Boldklub), Bjarke Hedberg (Rockbæk), Peter Mortensen (Formand VK Holbæk), Tom Bo Pedersen (Mørkøv), Winie Hessel (Vestsjælland Frivillige Beredskab), Karin Larsen (HK Lammefjorden), Jon Gyrmov og Carsten Parsow (Rockbæk).

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
Rockbæk Leads, Rockbæk Doesn’t follow💪🏻

Vi ses i 2025🤩
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram