Rockbæk udbetaler stort beløb til lokale foreninger

Rockbæk udbetaler stort beløb til lokale foreninger

Rockbæk honorerer lokale foreningerne for deres frivillige indsats. 288.700,00 kr. er udbetalt til lokale foreninger i forbindelse med dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. august 2023.

Penge som nu kan bruges i foreningslivet til børne- og ungdomsarbejdet, til udlandsture med turneringer og træningsophold. Penge som er med til at gøre en forskel i lokalsamfundet.

Formand for Rockbæk Jørn Hedemand udtaler ”Det er os en kæmpe fornøjelse at udbetale så stort beløb til foreninger som tak for deres indsats”. Jørn Hedemand uddyber ”Det er en del af vores forenings virke at vi udbetaler penge til foreninger i forbindelse med vores koncerter for den frivillige indsats. Nu har vi siden vores første koncert udbetalt over 800.000 kr. til lokale foreninger i Holbæk Kommune”.

Det er Rockbæk som laver de store koncerter i Holbæk. Vores vision for fremtiden er at skabe endnu større koncerter og oplevelser i Holbæk hvor skal vi bruge flere frivillige og dermed på sigt generere flere penge ud til lokale foreninger

Rockbæk er frivillighed, hvor en masse ildsjæle gør en stor forskel for Holbæk.

Rockbæk er et kæmpe fællesskab, hvor de frivillige danner netværk og nye venskaber på tværs af foreningerne. Rockbæk hylder frivilligheden og takker foreningerne for deres indsats og hjælp til, at vi skaber noget stort i Holbæk.

 

På billedet ses fra venstre Christian Grydholt Jørgensen (Næstformand Rockbæk), Henning Hansen (Holbæk Diskgolf og FK Munkholm), Rasmus Brænder (JCI), Mette Munkholm (Holbæk Svømmeklub), Børge Hansen (Formand Hagested Boldklub), Bjarke Hedberg (Rockbæk), Peter Mortensen (Formand VK Holbæk), Tom Bo Pedersen (Mørkøv), Winie Hessel (Vestsjælland Frivillige Beredskab), Karin Larsen (HK Lammefjorden), Jon Gyrmov og Carsten Parsow (Rockbæk).

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.
”Med jeres gavmilde donation vil vi arrangere en tur til en forlystelsespark, med op til 150 deltager, vi oplever et stort behov i de udsatte/sårbare familier for en oplevelse i børnenes sommerferie”. Dorte Lynge, Mødrehjælpen Holbæk

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om Mødrehjælpens arbejde i Holbæk med vores donation. For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv”. Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk
”På Børne-og Ungeafdelingen, Holbæk sygehus glæder vi os over at vi blev kontaktet af Jørn fra Rockbæk. De donerede midler vil være med til at gøre en forskel for vores 5000 børn og unge, der årligt indlægges på afdelingen. Vi har tænkt at anvende midlerne til at dekorerer væggene i vores sengeafsnit. Fra andre steder ved vi, at det gør en stor forskel for børnenes oplevelse af indlæggelsen- det skaber hygge, liv og adspredelse”. Inge Jørgensen, Chefsygeplejerske Børne-og ungeafdelingen Holbæk sygehus.

”For Rockbæk har Børne -og ungeafdelingen på Holbæk sygehus altid været vigtig at støtte, vi har gennem tiden støttet med donationer i form af penge og forskelligt til udsmykningen på afdelingen med og uden autografer fra forskellige kunstnere – og vi er bare så glade og stolte over at kunne støtte med et større pengebeløb denne gang” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram