Safety Solutions Denmark bliver hovedpartner i Rockbæk

Safety Solutions Denmark bliver hovedpartner i Rockbæk

Den lokale virksomhed, beliggende i Regstrup, bliver hovedpartner i Rockbæk for dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay, som finder sted 19. august 2023 i Rockbæk Arena på Holbæk Fælled.

 

Har været med fra begyndelsen

Safety Solutions Denmark, som er en del af MED A/S, har været en trofast støtte for Rockbæk siden den spæde start. ”Der har faktisk ikke været en eneste koncert i Rockbæk-regi, som Safety Solutions Denmark og MED A/S ikke har støttet op om, så det er en helt enorm glæde, at vi nu kan tage skridtet videre og byde velkommen til Safety Solutions Denmark som hovedpartner for koncerterne i 2023,” udtaler Rockbæks sikkerhedschef Martin Kofoed.

Sikkerhedschefen fortæller videre: ”Sikkerhed og tryghed har altid været en hjørnesten i Rockbæks filosofi, og med Safety Solutions Denmarks ekspertise og know-how på området er det på mange måder det perfekte partnerskab for både foreningen og Safety Solutions Denmark. Vi skal have mange mennesker ind og ud – og samtidig skal vi passe godt på vores gæster, mens de er på besøg hos os.”
”Billetsalget går over alt forventning, og vi ved allerede nu, at der kommer rigtig mange gæster – det bliver det største koncertarrangement i Rockbæks og Holbæks historie. Derfor sætter vi stor pris på partnerskabet med Safety Solutions Denmark som hovedparter,” udtaler sikkerhedschef Martin Kofoed.

Peter Jensen, adm. direktør ved Safety Solutions Denmark, udtaler i forbindelse med partnerskabet: ”Et partnerskab med Rockbæk er et super match for vores virksomhed. Vores absolutte fokus i forretningen er sikkerhed og terrorsikring. Vi har erfaring med at skabe trygge rammer ved store arrangementer, bl.a. har vi bidraget til afviklingen af Tour de France i Danmark, ligesom vi også bidrager til crowd management ved højrisiko fodboldkampe i både Danmark og udlandet. Vi er sikre på, at vi med vores ekspertise inden for området, kan bidrage positivt til sikkerheden ved Rockbæks dobbeltkoncert på Holbæk Fælled. Vi glæder os helt enormt til, som lokal forankret virksomhed, at kunne bringe vores erfaring i spil til gavn for alle holbækkere og andre gæster på Rockbæk Arena til dobbeltkoncerten i august”.

Foto: Fra venstre Adm. direktør Safety Solutions Denmark Peter Jensen, sikkerhedschef Rockbæk Martin Kofoed og næstformand Rockbæk Christian Grydholt Jørgensen.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
50.000 kr. i donation til @bornsvilkar🙏🏻🤩

“Tusind tak for denne flotte donation til BørneTelefonen. I Børns Vilkår arbejder vi hver dag på at hjælpe flest mulige børn og unge, og vi er i den forbindelse meget afhængige af støtte udefra. Tak til Rockbæk for jeres støtte.” – Signe, Børns Vilkår.

”For Rockbæk er det vigtigt at vores donationer går til formål der arbejder for de svageste, de marginaliserede, dem der har sværest ved at klare sig selv. Og som frivillig forening ved vi om nogen - hvor meget blod sved og tåre der skal til at få hjulene til at dreje rundt. Vi har den STØRSTE respekt for organisationer som Børns Vilkår – der hver eneste dag arbejder for at hjælpe en gruppe der ofte ikke har mulighederne for at hjælpe sig selv – og vi er så glade for at vi kan bidrage” Jørn Hedemand, formand for foreningen Rockbæk.

Læs mere om Rockbæks donation til Børns Vilkår👇🏻

https://www.rockbaek.com/aktuelt/50-000-kr-i-donation-til-boerns-vilkaar/
En magisk oplevelse med @nikogjay og Novembervej lørdag, den 19. august 2023 i Holbæk💫🙏🏻✨🌟#nikogjay #novembervej #rockbæk #rockbaek
Grønneparken er et inviterende og levende boligområde i Holbæk by med smuk natur – både i og udenfor boligområdet. I 2023 var Grønneparken nabo til ROCKBÆK, da der blev afholdt koncert for 15.000 gæster ved Arenaen på Fælleden.

”Sådanne fortællinger ønsker vi flere af, for Grønneparken er et dejligt boligområde og en vigtig del af Holbæk. Derfor er vi også meget taknemmelige over, at ROCKBÆK har valgt at donere 150.000 kr. til en koncert i Grønneparken til afholdelse i sommeren 2024. Det er for os en oplagt mulighed for at understøtte de gode fortællinger om boligområdet, frivilligheden, sammenhængskraften og de mange fællesskaber på tværs af generationer og kulturer. Udefrakommende skal være hjerteligt velkomne til at deltage i festlighederne og på skønneste vis opleve Grønneparken indefra” siger Afdelingsbestyrelsen i Grønneparken.

”Vi er utroligt glade for at kunne støtte op om udviklingsarbejdet i Grønneparken med vores donation. Op til, under og efter koncerten i 2023 – havde vi et fantastisk samarbejde med Grønneparkens beboere og de ildsjæle samt aktører, der arbejder for at ændre synet på området. Gennem samarbejdet blev vi meget klogere på området og de mennesker som bor der – med donationen håber vi at Rockbæk kan hjælpe andre til også at få øjnene op for et skønt område med en mangfoldighed af lige så skønne mennesker. Og så elsker vi jo at lave koncerter - så vi glæder os også til at kunne bidrage til et gratis arrangement for alle børn og unge i Holbæk afholdt i Grønneparken ” siger Jørn Hedemand, formand for Foreningen Rockbæk.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.
[wpforms id="22" title="false"]

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram