Safety Solutions Denmark bliver hovedpartner i Rockbæk

Safety Solutions Denmark bliver hovedpartner i Rockbæk

Den lokale virksomhed, beliggende i Regstrup, bliver hovedpartner i Rockbæk for dobbeltkoncerten med Thomas Helmig + Nik & Jay, som finder sted 19. august 2023 i Rockbæk Arena på Holbæk Fælled.

 

Har været med fra begyndelsen

Safety Solutions Denmark, som er en del af MED A/S, har været en trofast støtte for Rockbæk siden den spæde start. ”Der har faktisk ikke været en eneste koncert i Rockbæk-regi, som Safety Solutions Denmark og MED A/S ikke har støttet op om, så det er en helt enorm glæde, at vi nu kan tage skridtet videre og byde velkommen til Safety Solutions Denmark som hovedpartner for koncerterne i 2023,” udtaler Rockbæks sikkerhedschef Martin Kofoed.

Sikkerhedschefen fortæller videre: ”Sikkerhed og tryghed har altid været en hjørnesten i Rockbæks filosofi, og med Safety Solutions Denmarks ekspertise og know-how på området er det på mange måder det perfekte partnerskab for både foreningen og Safety Solutions Denmark. Vi skal have mange mennesker ind og ud – og samtidig skal vi passe godt på vores gæster, mens de er på besøg hos os.”
”Billetsalget går over alt forventning, og vi ved allerede nu, at der kommer rigtig mange gæster – det bliver det største koncertarrangement i Rockbæks og Holbæks historie. Derfor sætter vi stor pris på partnerskabet med Safety Solutions Denmark som hovedparter,” udtaler sikkerhedschef Martin Kofoed.

Peter Jensen, adm. direktør ved Safety Solutions Denmark, udtaler i forbindelse med partnerskabet: ”Et partnerskab med Rockbæk er et super match for vores virksomhed. Vores absolutte fokus i forretningen er sikkerhed og terrorsikring. Vi har erfaring med at skabe trygge rammer ved store arrangementer, bl.a. har vi bidraget til afviklingen af Tour de France i Danmark, ligesom vi også bidrager til crowd management ved højrisiko fodboldkampe i både Danmark og udlandet. Vi er sikre på, at vi med vores ekspertise inden for området, kan bidrage positivt til sikkerheden ved Rockbæks dobbeltkoncert på Holbæk Fælled. Vi glæder os helt enormt til, som lokal forankret virksomhed, at kunne bringe vores erfaring i spil til gavn for alle holbækkere og andre gæster på Rockbæk Arena til dobbeltkoncerten i august”.

Foto: Fra venstre Adm. direktør Safety Solutions Denmark Peter Jensen, sikkerhedschef Rockbæk Martin Kofoed og næstformand Rockbæk Christian Grydholt Jørgensen.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
EEE GEE og KARL WILLIAM BLIVER SPECIEL GUESTS🤩 Nu kan vi endelig løfte sløret for de to eminente kunsterne, som skal sætte gang i festlighederne inden dobbeltkoncerten  med Thomas Helmig + Nik & Jay lørdag, den 19. August 2023 - nemlig Eee Gee og Karl William💃🕺

Køb dine billetter til fire fantastiske koncertoplevelser via link i bio 👆🏻
Det bliver en folkefest når Nik & Jay gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled lørdag, den 19. august 2023.

Koncerten bliver den eneste dobbeltkoncert i Danmark med Nik & Jay + Thomas Helmig i 2023.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til en oplevelse med gode vibes og energi, kan du købe dem via link i bio 🤘🏼
Vi glæder os til lørdag, den 19. august 2023 når Thomas Helmig gæster Rockbæk Arena på Holbæk Fælled. 

Det bliver et spektakulært sceneshow og den eneste dobbeltkoncert med NIK & JAY i Danmark.

Her er der en lille forsmag på hvad der venter vores gæster, og hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til arrangementet, kan du købe dem her.

👇

https://www.ticketmaster.dk/event/thomas-helmig-nik-jay-billetter/523801
Thomas Helmig + Nik & Jay på Rockbæk Arena lørdag, den 19. august 2023
Køb din billet nu
Billetprisen frem til 1. januar 2023 er 395,00 kr. inkl. gebyr (Derefter 450,00 kr. inkl. gebyr).
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram